bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,955.40 3.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.90 1.78%
bnb
BNB (BNB) $ 559.67 2.25%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 6.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501754 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467846 3.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152779 2.59%

BlackRock CEO’su: Rusya-Ukrayna Krizi Dijital Paralara Yönelimi Hızlandırabilir

blackrock ceosu rusya ukrayna krizi dijital paralara yonelimi hizlandirabilir 2

ABD’li lider varlık yöneticisi BlackRock‘un CEO’su Larry Fink bugün yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna arasındaki krizin dijital para birimlerinin benimsenmesinin hızlandırabileceğini söyledi.

BlackRock CEO’su Larry Fink, Dijital Para Birimlerinin Önemine Değindi

Bilindiği üzere Rusya-Ukrayna arasındaki gerilim sırasında kripto para birimleri oldukça ön plana çıktı. Bu konu ile ilgili olarak bir değerlendirme de BlackRock CEO’su Larry Fink‘ten geldi. BlackRock CEO’su Larry Fink, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri gibi dijital para birimlerinin, Rus-Ukrayna savaşı sırasında tanık olunduğu üzere, uluslararası işlemleri halletmek için bir araç olarak kullanılabileceğini düşünüyor.

Larry Fink ayrıca savaşın ülkeleri fiat para birimlerine bağımlılıklarını yeniden düşünmeye ve alternatif olarak kriptoyu benimsemeye zorlayacağını söyledi. Bunun yanında müşterinin dijital para birimlerine ve sabit paralara olan ilgisinin artmasıyla BlackRock, bu konu hakkında araştırmalara başladı.

Fink, “Dikkatli şekilde dizayn edilmiş bir küresel bir dijital ödeme sistemi, kara para aklama ve yolsuzluk riskini azaltırken uluslararası işlemlerin gerçekleştirilmesini iyileştirebilir” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala