bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

BitStamp ve Zebedee, Oyun ile Bitcoin’i Buluşturuyor

bitcoin oyun

Bugün Bitstamp ve ZEBEDEE, müşterilerin oyun içi ZBD cüzdanlarını anında doldurmalarına ve bunu bir lightning wallet olarak kullanmalarına olanak tanıyan yeni bir ortaklık duyurdu.

Bitstamp’ın Lightning entegrasyonu, müşterilerin Bitcoin’i ZEBEDEE oyun ekosistemine sorunsuz bir şekilde taşımasını sağlamayı hedefliyor. Bu yeni ortaklık sayesinde kullanıcılar, sanal oyun ortamlarında Bitcoin kullanabilecekler.

zebedee 1

BitStamp ve Zebedee, Oyunlarda Bitcoin Kullanımı İçin Ortaklık Kurdu

Bitstamp CTO’su David Osojnik, konuyla alakalı olarak şunlara yer verdi:

“Bu, oyun oynama ve BTC ticaretinin gerçek bir entegrasyonu. ZEBEDEE ve Bitstamp arasında Bitcoin’i bir düğmeye basarak kolayca taşıma yeteneği ile, aslında her iki platform için ortak bir hesaba sahip olmak mümkün. Küresel oyun endüstrisi, yılda 170 milyar doların üzerinde bir değere sahip durumda. Bu, tüm müzik ve film endüstrilerinin toplamından daha fazla. Bu nedenle, bu entegrasyonun bir sonraki kripto yatırımcısı dalgasını teşvik edeceği konusunda oldukça iyimseriz.”

Bu, oyuncuların Bitcoin’i bir borsadan doğrudan ZEBEDEE’ye ilk kez aktarabileceklerini bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Bitstamp bunu kutlamak için bir dizi ZEBEDEE destekli oyun aracılığıyla oyunculara doğrudan 1 Bitcoin dağıttığını açıkladı.

Yapılan bu yeni ortaklık hakkında Bitstamp CEO’su Julian Sawyer ise şunları kaydetti:

“ZEBEDEE’nin sanal dünyalarda yeni bir ekonomi potansiyeli oluşturduğunun farkındayız. Bir oyundaki aktivitelerinizin gerçek ekonomik sonuçları olabildiğinde, bu değer yaratmak için yeni kapıların kilidini açar. Gelecekte, sanal ekonomi kesinlikle gerçek dünya ekonomisi dediğimiz şeyden daha fazla büyüyecek. Bunu gerçekleştirmenin anahtarı ise açık ve birlikte çalışabilir bir sisteme sahip olmaktır.” 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala