Bitcoin (BTC) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı!

önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bitcoin 19.750 dolar seviyesini geride bırakarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı. Bitcoin yayın saati itibariyle 19.710 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin yükselişini emin adımlarla sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 17.000 ve 18.000 seviyelerine yeniden ulaşmayı başaran Bitcoin, hafta başında rekor tazeleyerek 19.000 dolar seviyesine yeniden ulaşmıştı. 

Bu tırmanışın ardından, kripto para dünyası Bitcoin’in 2017’de ulaştığı, tüm borsaların ve tüm zamanların en yüksek seviyesinin ortalaması şeklinde belirlenen 19.750 dolar seviyesini ne zaman geride bırakacağını tartışmaya başladı. Bugün itibariyle bu gerçekleşti ve Bitcoin yayın saati itibariyle tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 19.710 dolardan işlem görüyor.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

512x512

Yazar: BTCHaber

ABD hükümetinin ele geçirdiği Bitcoin’leri o isim mi satın alacak?

Bitcoin yatırımcısı Michael Saylor’a sık sık sataşan ekonomist ve kripto karşıtı ismin son açıklaması ses getirdi. Peter Schiff, ABD hükümetinin elden çıkarmayı planladığı 69 bin 370 BTC’yi MicroStrategy CEO’sunun satın alabileceğini ima eden bir paylaşım yaptı. ABD hükümeti 4,3 milyar dolarlık Bitcoin satmaya hazırlanıyor ABD hükümeti, deep web platformu Silk Road’dan ele geçirdiği yaklaşık 4,3 ...

Bağlantıyı kopyala