bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,778.09 1.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.46 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 585.52 0.04%
solana
Solana (SOL) $ 146.19 1.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531193 0.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465962 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161914 11.41%

Behance Yeni NFT Paylaşım Özelliğini Duyurdu

behance yeni nft paylasim ozelligini duyurdu

Yaratıcı içerik platformu Behance, Blockchain ağı Tezos (XTZ) ile ortaklaşa çalışarak NFT modülünü piyasaya sürdü. Akıllı sözleşme platformu Tezos, Behance’nin NFT modülünün lansman ortakları arasında yer aldı.

Bu yeni duyuruyla birlikte NFT sahipleri, NFT’lerini platformun tüm ziyaretçilerine görünür kılmak için artık cüzdanlarını Behance’e rahatlıkla ekleyebilir durumda.

Cüzdan bağlandıktan sonra, entegre cüzdanlar yeni eklenen NFT’leri otomatik olarak tanımlayabilecekler. Blockchain ağı Tezos ise bu çözüm içinde hayata geçen ilk Blockchain ağları arasında.

Ek olarak programın, Polygon (ex-Matic Network, MATIC), Solana (SOL) ve Flow (FLOW) gibi diğer birinci sınıf akıllı sözleşme ağları tarafından destekleneceğini belirtelim.

behance yeni nft paylasim ozelligini duyurdu2

Behance Üzerinden NFT Varlıklara Erişilebilecek

İçerik oluşturucuların telif hakkı, bir İçerik Doğruluğu Girişimi mekanizması tarafından korunacak. Bu modülü desteklemek ve geliştirmek için Behance, OpenSea, SuperRare, KnownOrigin ve Rarible gibi tüm üst düzey NFT pazaryerleriyle işbirliği içinde ilerleyeceğini duyurdu.

NFT özelliğinin beta sürümü henüz sadece ücretli Creative Cloud üyeliği olan aktif Behance kullanıcılarına açılmış durumda.

Böylelikle NFT’lerini yükleyen sanatçı veya NFT sahipleri, Tesoz ağı tarafından imzalanan NFT’lerin telif hakları saklı tutabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala