bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,988.14 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.96 0.49%
bnb
BNB (BNB) $ 603.90 1.99%
solana
Solana (SOL) $ 143.79 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525009 0.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466552 1.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149578 1.75%

Bank of America, Kripto Para Teknolojisinin Araştırılması İçin Bir Ekip Kurdu

boa

Bloomberg’in haberine göre Bank of America, kripto para teknolojisini araştırması için bir ekip kurdu.

Bank of America Global Research başkanı Candace Browning, kripto paraların oldukça hızlı büyüyen bir teknoloji olduğunun altını çizdi.

“Güçlü endüstri araştırma ekibimiz, pazarın lideri olan küresel ödeme platformumuz ve blockchain uzmanlığımız sayesinde, bu konuda liderliği ele almak için benzersiz bir konumda yer alıyoruz”

Bankanın Veri ve İnovasyon Strateji Grubunun kurucu üyesi Alkesh Shah’ın araştırma ekibine öncülük edeceği ifade edildi.

Bank of America, geçtiğimiz Mayıs ayında blockchain üzerinden hisse senedi alım satım işlemlerine başlamıştı.

Bank of America CEO’su Brian Moynihan’ın son açıklamasına göre banka, kripto para yatırım yasağını yürürlükte tutmaya devam ediyor.

“Şu anda kripto para birimleri için borç vermiyoruz ve önceliği kripto para ve kripto para ticareti olan şirketlerle çalışmıyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala