bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Bakkt Hissesi, NYSE’de İşlem Görecek! Tarih Verildi

bakkt nysede islem gormeye baslayacak

Intercontinental Exchange (ICE) bir açıklamada bulundu. ICE, önde gelen kripto para platformu Bakkt‘ın “18 Ekim’den” itibaren halka açık bir şirket olarak New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (NYSE) işlem görmeye başlayacağını açıkladı.

ICE yaptığı açıklamada, dijital varlık platformu Bakkt Holdings’in VPC Impact Acquisition Holdings ile birleşmesini tamamladığını duyurdu. Ayrıca New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başlayacak olan Bakkt; “BKKT” kodunu kullanacak.

bakkt nysede islem gormeye baslayacak 2

Bakkt’ın NYSE ile Anlaşması

Bakkt, New York Menkul Kıymetler Borsası’nın çatı şirketi Intercontinental Exchange tarafından 2018 yılındaki ayı piyasasında faaliyetlerine başladı. Ayrıca Bakkt ilk olarak Ocak ayında özel amaçlı satın alma şirketi (SPAC) VPC ile birleşme yoluyla halka açılma planlarını açıklamıştı. anlaşmanın toplam değeri ise yaklaşık 2,1 milyar dolardı.

Geçtiğimiz günlerde kullanıcıların kripto harcamalarını sağlayan bir pazar yeri olan Bakkt, Google ile yaptıkları ortaklıkla birlikte, ödeme gerçekleşmeden önce kripto bakiyesinin fiat paraya dönüştürüleceğini açıklamıştı.

Bakkt, ayrıca Google Cloud tarafından sağlanan bulut hizmetlerini de kullanacağını belirtmişti.

Haberin detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala