bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,863.72 1.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,525.45 1.46%
bnb
BNB (BNB) $ 611.97 4.78%
solana
Solana (SOL) $ 186.81 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630531 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.657432 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21426 0.69%

Apple’ın Yeni İş İlanı, Kripto Para Yöneliminin Habercisi Olabilir

apple

Apple’ın yeni iş ilanı, şirketin nihayet, kripto paralar ile ödeme hizmetleri için bir çalışma yürütülebileceğini gösteriyor.

Apple dün yayınlanan iş ilanına göre “dijital cüzdanlar, BNPL, Hızlı Ödemeler, kripto para birimi gibi alternatif ödeme sağlayıcılarında veya bunlarla birlikte 5 yıldan fazla deneyime sahip” bir iş geliştirme yöneticisi arıyor.

İşe alınacak olan kişi, şirketin cüzdanlar, ödemeler ve ticaret ekibine liderlik etmekten sorumlu olacak. Ayrıca alternatif ödeme sağlayıcılarında da ortaklıklara liderlik edecek. Yayınlanan ilanda şu ifadelere yer verildi.

“Bu pozisyon, ortakların araştırılması, ticari anlaşmaların müzakere edilmesi ve kapatılması ve yeni programların başlatılması da dahil olmak üzere iş geliştirmeden sorumlu olacaktır.”

İş ilanındaki dijital cüzdan ve kripto para birimi ile ilgili deneyim arayışı da dikkat çekicidir. Hareket, Apple’ın teknolojileriyle etkileşime giren kripto ürünlerinden tam olarak sorumlu olacağını gösteriyor. Daha önce şirket Apple Pay yardımıyla kripto ödemelerine olanak tanıyordu. Şubat ayında da Gemini Borsası, Apple Pay’e destek verdiğini duyurmuştu.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala