bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

Anthony Scaramucci: Sadece Bitcoin’e (BTC) Odaklanıyorum

scaramucci

Eski Beyaz Saray iletişim direktörü ve Skybridge’in kurucu ortağı olan Anthony Scaramucci, tamamen Bitcoin’e (BTC) odaklandığını söyledi. Scaramucci verdiği röportajda, neden sadece Bitcoin’e yöneldiğini ayrıntılıbir biçimde açıkladı.

“Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH) ve diğer dijital varlıklar ile ilgilenmiyorum. Yalnızca Bitcoin’e odaklanmış durumdayım.”

Ünlü yatırımcı, Bitcoin’in tüm kripto para birimlerinin piyasa değerinin büyük bir kısmını oluşturmasından da söz ederek, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı.

“Bitcoin 12 yaşında ve 8300 farklı rakibinin bloğunu devirmeye çalışmasıyla uğraşıyor ancak hala en tepede kalmaya devam ediyor. Bu benim için yeterince iyi.”

Skybridge’in Bitcoin fonu, 4 Ocak’ta resmen başlatılmıştı. O günden bu yana varlığın değeri 31 bin dolar seviyesinden 50 bin doların üzerine çıktı. Ancak Scaramucci’nin Bitcoin’e inanmasının tek nedeni bu değil. Scaramucci, Bitcoin’in günlük yatırımcıların portföylerine girmek adına en iyi şansa sahip olduğunu düşünüyor.

“Şu sıra ilk hedef, insanları kripto para karşıtlarından ve kripto para konusunda yetersiz olan kişilerden korumaya çalışmaktır. Onları Bitcoin’e yöneltmek yeterince zor olacak.”

Scaramucci, Bitcoin’e odaklanmış olmasına rağmen, diğer kripto paralara karşı da kapılarını kapatmış değil. Ünlü yatırımcı, bu konuyla ilgili de şu sözleri söyledi.

“Umarım bundan bir sene, bir buçuk sene sonra beni podcast’inize davet edeceksiniz ve diğer kripto paralar geçiş konusunda farklı bir fikre sahip olacağım.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala