bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,796.97 3.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,555.00 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 582.11 2.05%
solana
Solana (SOL) $ 185.36 1.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.632109 2.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651691 2.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219329 18.36%

AdEx Network’ten Vakıf NFT Müzayedesi

adex review

AdEx, Ole-Male işbirliği ile özel ihtiyaçları olan çocukların ebeveynlerine destek olmak için NFT tabanlı bir müzayede düzenledi.

Her bir AdEx NFT‘ye karşılık gelen oyuncak, Ole-Male’in yardımıyla el yapımı olarak üretildi.

AdEx, CryptoSlate ile gerçekleştirdiği bir yayında, NFT’leri popülerleştirme ve gelirlerin bir kısmını hayır işlerine bağışlama amaçlı daha geniş bir girişimin bir parçası olarak bugün 50’den fazla NFT’yi açık artırmaya çıkardı.

Konuyla alakalı açıklama yapan AdEx şu ifadelere yer verdi:

50 benzersiz AdEx temalı dijital sanat eserini açık artırmaya çıkarıyoruz. Her dijital görüntü fiziksel bir nesneye karşılık geliyor: Maskotumuz Ayboynuzu Eddie’nin elle örülmüş oyuncağı. Müzayede kazananları, ya yalnızca dijital sanatı elinde tutma ya da dijital görüntüye ek olarak gerçek oyuncağı gönderebilmemiz için bir posta adresi ya da posta kutusu gönderme seçeneğine sahip olacak.”

oekaki 2009817 1920

Hayır Severler için NFT

Her bir AdEx NFT’ye karşılık gelen oyuncaklar, özel ihtiyaçları olan çocukların ebeveynlerini destekleyen bir STK olan Ole-Male’in yardımıyla hayata geçirildi. 

Ayrıca, NFT’lerden birinin meta verilerinde gizlenmiş bir Paskalya yumurtası var. Firma, “Belirli bir ürünü satın alan kişi 6.000 dolar değerinde ADX token alacak” açıklamasında da bulundu.

ADX’teki bu 6000 dolarlık ödül, 40 NFT’den birinde açık artırmadan önce gizlenecek. Kazanan NFT’ye özel bir filigran koymak için açık artırmanın akıllı sözleşmesinde programlanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala