ABD Kongre Üyesi Tom Emmer’dan, SEC ve Ripple Davasına İlişkin Açıklama

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD Kongre Üyesi Tom Emmer, Thinking Crypto ile yaptığı röportajda ABD  ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Ripple’a (XRP) açtığı davanın öneminden söz etti.

Emmer, davanın sonucunun kripto varlık endüstrisini büyük ölçüde etkileyeceğini düşünüyor. Emmer yine de davanın sonucu ile ilgili bir tahmin yürütmekten kaçınmayı tercih etti.

Emmer, SEC ve Ripple davasından önce XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını ifade etmişti.

“Her şeyden öne pozisyonum oldukça açık. XRP bir menkul kıymet değil”

Ripple davasının tüm endüstriyi etkileyeceği fikri, daha önce sıklıkla dile getirilen bir fikir. Davayı takip eden birçok kişi, davanın sonucunun kripto varlık endüstrisine önemli etkileri olabileceğini söylüyor.

Tom Emmer, SEC başkanı Gary Gensler’in görüşlerinin “büyük bir hayal kırıklığı” olduğunu da söylemeyi ihmal etmedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Yavuz

Lumoz’un Quidditch Test Ağı başarıyla sona erdi: Ana ağın 4. çeyrekte açılması bekleniyor!

Sevgili Lumozcular, Lumoz Quidditch teşvik test ağının son turunun 27 Eylül saat 16:00’da (UTC+8) resmi olarak sonuçlandığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu etkinlik 27 Ağustos’ta başladı, bir ay sürdü ve düzenli kullanıcılar, seçkin proje ekipleri, zkVerifier düğümleri, geliştiriciler ve daha fazlasının coşkulu katılımını çekti. Bugün, Quidditch test ağının kayda değer başarılarını paylaşmaktan ve test ağından gelecekteki ...

Bağlantıyı kopyala