bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,410.26 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.84 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 611.26 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.34 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53042 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475844 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150886 0.80%

ABD Demokratları, Fon Artırmak için NFT’lere Yöneliyor

abd demokratlari bagis toplama icin nftlere yoneliyor

NFT sektörüne yoğun ilgi devam ediyor. Bugünlerde ABD’deki milletvekilleri, sosyal fonlardan kripto vergilerine kadar yeni bir mevzuata hazırlanıyor. Bir grup Demokrat Parti bağış toplayıcısı, tartışma ve kampanyaların ortasında alternatif bir gelir akışı için NFT‘lere yöneliyor. 

Yeni bir Demokrat destekli grup olan Front Row, siyasi bir NFT pazarının lansmanı yapmayı planlıyor. Oluşturulacak olan platform, sadece Demokrat Parti kampanyaları için kullanılacak.

Söz konusu yeni siyasi temalı NFT pazarı ile birlikte bir siyasi kampanya NFT’si oluşturulacak.

abd demokratlari bagis toplama icin nftlere yoneliyor 2

ABD Demokratlarının NFT’lere Olan İlgisi Artıyor

Teksas Demokrat Partisi’nden Front Row, platformda yalnızca bu alanda faaliyet gösteren ve kimliği doğrulanmış kişi ve kuruluşların NFT satacağını açıkladı.

Ayrıca şu anda, web sitesi Chris Turner ve Toni Rose gibi birden fazla Teksas Demokrat temsilcisinin NFT’lerini pikselleştirdi. Aday özellikli tüm NFT’lerin fiyatı ise 250 ABD doları.

Aynı zamanda bu siyasi NFT platformu ABD’de türünün ilk örneği olabilir ancak, bu yılın başlarında başka bir politikacı dijital koleksiyonlarla gündeme gelmişti. Hatırlatmak gerekirse; St. Paul Minnesota’dan Scott Jensen, daha önce valilik yarışında siyasi bir NFT dizisi yayımlamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala