bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,955.40 3.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.90 1.78%
bnb
BNB (BNB) $ 559.67 2.25%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 6.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501754 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467846 3.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152779 2.59%

Zodia Custody’den Kripto İflasına Karşı Koruma Hizmeti

zodia custodyden kripto iflasina karsi koruma hizmetisddcf

Kripto para sektöründe birçok şirket çalışmaları ile gündeme geliyor. Bu kez yaptığı çalışmalar ile gündeme gelen isim kripto para birimi depolama sağlayıcısı Zodia Custody oldu. Şirket, müşterilerin kripto varlıklarını kripto borsalarının iflasından korumak için tasarlanmış yeni bir hizmet sundu.

Zodia Custody, Kripto İflasına Karşı Koruma Hizmeti Sunuyor

Kripto para birimi depolama sağlayıcısı Zodia Custody, müşterilerin kripto varlıklarını kripto borsalarının iflasından korumak için tasarlanmış yeni bir hizmet sundu. Standard Chartered ve Northern Trust tarafından desteklenen emanetçi, müşterilerin varlıklarını borsalarda yansıtılırken varlıklarını Zodia’nın himayesinde tutmalarına izin verecek.

zodia custodyden kripto iflasina karsi koruma hizmetisd

Şirket konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Borsalardaki ön finansman ve marj modellerine bir alternatif sundu.

Interchange, Zodia Custody’nin Ekim ayında kullanıma sunulan ve kurumların saklama cüzdanlarında tutulan kriptonun sahipliğini kanıtlamasına yardımcı olmak için tasarlanan kimlik araç setini takip ediyor.

Son olarak belirtme gerekirse müşterilerin merkezi kripto borsalarında tuttukları varlıkların güvenliğine ilişkin endişeler , FTX’in Kasım ayındaki dramatik çöküşünün ardından geçen ay ön plana çıktı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala