bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

Yup, Finansman Turunda 3.5 Milyon Dolar Finansman Sağladı

yup finansman turunda 3 5 milyon dolar finansman sagladi 2

Blockchain tabanlı sosyal ağ platformu Yup, son finansman turunda 3,5 milyon dolarlık bir finansman sağladığını duyurdu. Yup platformunun eşit gelir paylaşımı modeli, şeffaf para kazanma ve merkezi olmayan yapısı ile beraber Web2 sosyal ağlarının yerini almayı hedefliyor.

Sosyal platformu Yup‘un resmi Twitter hesabından paylaşılan duyuruya göre; finansman turunu başarıyla tamamlandı. Finansman turunda toplanan fonların miktarı ise 3.5 milyon dolar olarak açıklandı.

Yup’un Finansman Turunu Distributed Global Yönetti

Yup’un Finansman turunu Dapper Labs, Audius ve Solana’nın ilk destekçileri olan Distributed Global yönetti. Ayrıca, NFT odaklı VC Dapper Labs ve LD Capital de bu finansmanda yer aldı.

Aynı zamanda Hem Web2 hem de Web3 alanlarındaki büyük rakiplerinin aksine Yup, içerik üreticilerine sosyal medya platformları için en yüksek değer yaratanlara öncelik veriyor.

Yup’un kurucu ortağı Nir Kabessa konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Yeni nesil Web3 sosyal sistemini oluşturmak için sektör liderleriyle ortak olmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz. Misyonumuz, bireylerin zevklerine ve küratörlüğüne bağlı sosyal sermayenin kilidini açmaktır. Küratörler, web2 sosyal medya platformlarında büyük ölçüde küçümseniyor ve Yup, onları güçlendirmeyi ve ödüllendirmeyi planlıyor.

Ayrıca Yup protokolü müşterilerine yerel YUP tokenı tarafından desteklenen küratör merkezli bir platform sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala