bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,261.95 5.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,078.66 5.48%
bnb
BNB (BNB) $ 546.00 6.38%
solana
Solana (SOL) $ 135.96 11.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.493218 4.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467548 4.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155576 5.82%

Yuga Labs’den 7 Kişilik BAYC Topluluk Konseyi

Yuga Labsden 7 Kişilik BAYC Topluluk Konseyi

NFT koleksiyonu diyince akla ilk gelen isimlerden biri olan Bored Ape Yach Club (BAYC), yeni projeleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. NFT koleksiyonunun ötesine geçerek metaverse ve Web3 alanında da aktif çalışmalar yürüten proje, bu kez de yeni BAYC Topluluk Konseyi’ni duyurdu.

Yuga Labsden 7 Kisilik BAYC Topluluk Konseyi

Yuga Labs 7 Kişiden Oluşan BAYC Topluluk Konseyi’ni Duyurdu

Çoğu NFT projesinde olduğu gibi Yuga Labs ve onun altındaki koleksiyonların da en büyük gücü, onu destekleyen topluluğundan geliyor. Başardığı büyük satışlar ile topluluğunu günden güne büyüten projenin yeni planı ise bu topluluk çalışmalarını bir konsey üzerinden devam ettirmek. Yuga Labs‘in web sitesinde yer alan detaylarda konu şu şekilde özetlenmiş durumda:

“Bu konsey, genel olarak kulübü temsil etmek ve yeni bir bakış açısı kazandırmak amacıyla kuruldu. Bu ve gelecekteki diğer konseyler, Yuga liderliğinin topluluk geri bildirimi ve tavsiyelerini sürekli olarak alması için daha resmî, verimli ve tutarlı bir süreci uygulamaya koyuyor”

7 üyeden oluşan konseyde Josh Ong, Sera, Laura Rod, 0xEthan, 0xWave, Negi ve Peter Fang yer alıyor. Tüm bu isimlerin tanıtımlarına baktığımızda ise topluluk yönetimi ve takipçi kitlesi göze çarpıyor.

Doğal olarak Yuga Labs’in bu yeni oluşumunu Web3 ve NFT odaklı bir danışmanlık departmanı olarak düşünülebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala