bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,914.12 1.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.33 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 559.63 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 143.35 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514079 3.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495411 7.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154202 0.81%

Yuga Labs, Web3 Projeleri İçin Yeni Bir Yöneticiyi İşe Aldı

yuga labs web3 projeleri icin yeni bir yoneticiyi ise aldi

Kripto para piyasasıyla birlikte NFT, Web3, metaverse ve Blockchain alanı da büyüyor, genişliyor. Bu gelişimle birlikte kripto alanındaki birçok şirket bünyesine yeni isimler katmaya devam ediyor. Popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club‘ın arkasındaki şirket Yuga Labs, Web3 projeleri için yeni bir ismi ekine kattığını duyurdu.

Yuga Labs, Spencer Tucker’ı Oyun Baş Sorumlusu Olarak İşe Aldı

Bored Ape Yacht Club‘ın arkasındaki şirket Yuga Labs, Spencer Tucker’ı oyundan sorumlu başkan olarak ekibine katacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Spencer Tucker, şirketin tüm oyun girişimlerini ve Otherside metaverse projesini denetleyecek.

yuga labs web3 projeleri icin yeni bir yoneticiyi ise aldi

Spencer Tucker, Yuga’ya oyun endüstrisinde yaklaşık yirmi yıllık deneyimle katılıyor. Tucker daha önce, Scopely’de oyunlar başkanıydı ve Gree International Entertainment’ta üründen sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Konuyla ilgili konuşan Spencer Tucker, şunları söyledi:

Web3, mobil iletişimde devrim yaratan geçişle aynı şekilde oyun, eğlence ve toplulukta devrim yaratıyor. Yuga Labs ekibine katılmaktan ve Otherside metavers’ünde yeni birlikte çalışabilirlik ve topluluk destekli büyüme çağına doğru ilerlemeye devam etmekten heyecan duyuyorum.

Yuga Labs CEO’su Nicole Muniz ise şu açıklamayı yaptı:

Spencer, oyun tutkusunu ve derin bilgi birikimiyle birlikte Yuga’ya geliyor. Otherside metaverse’ü için vizyonumuzu paylaşıyor. Bugün Yuga en çok Bored Ape Yacht Club, CryptoPunks ve Meebits’in evi olarak biliniyor ancak Yuga bundan daha fazlası. Oyun, ana odak alanlarımızdan biri. Web3 oyunları hakkında düşünme biçimimizde devrim yaratacak benzersiz bir konumdayız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala