bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,924.59 1.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.14 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 543.86 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 138.19 4.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.483742 1.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441092 0.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147042 0.89%

Yuga Labs Kurucu Ortağından Kötü Haber

yuga labs kurucu ortagindan kotu haber 2

NFT şirketi olan Yuga Labs’ın kurucu ortağından kötü haber geldi. Şirketin kurucu ortağı olan Wylie Aronow, Twitter hesabı üzerinden sağlık sorunları nedeniyle izin aldığını açıkladı.

Yuga Labs Kurucu Ortağı Sağlık Sorununu Açıkladı

Bored Ape Yacht Club, CryptoPunks, Meebits ve Otherdeed for Otherside gibi popüler NFT koleksiyonlarının oluşturucusu olan Yuga Labs’ın kurucu ortaklarından olan Wylie Aronow, Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

yuga labs kurucu ortagindan kotu haber

Wylie Aronow, açıklamasında kendisine konjestif kalp yetmezliği teşhisi konulduğunu ve bu nedenle kurucusu olduğu şirketten izin aldığını açıkladı. Wylie Aronow açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Ağır haber: Kısa bir süre önce doktorum konjestif kalp yetmezliğimin olduğunu söyledi. Rahatsızlığımın semptomları geçtiğimiz yıl birdenbire başladı ve çalışmaya devam edebilmek için tıbbi yardım aramayı erteledim. Yaptırdığım testlerden sonra doktorum bana ulaştı ve hayatımı kökten değiştirmem gerektiğini belirtti. Rahatsızlığım oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor ve bu da hayatımda bazı ciddi değişiklikler yapmam gerektiği anlamına geliyor.

Wylie Aronow, şirketten sağlık sorunları nedeniyle izin aldığını ancak Yuga Labs’ın yönetim kurulu üyesi ve stratejik danışmanı olarak görev yapmaya devam edeceğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala