bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,421.80 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,216.08 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 609.05 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 156.51 0.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549659 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502085 3.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160322 0.86%

Yerli NFT Platformu Carny El Değiştiriyor

Yerli NFT Platformu Carny El Degistiriyor

Kripto ve NFT alanında yapılan satın alımları sayısı günden güne artıyor. Bu satın alımların bir yenisi de Türkiye’de yaşandı. Türkiye’nin kürate edilmiş ilk NFT platformu olarak öne çıkan Carny, Tual Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdal tarafından satın alındı.

Yerli NFT Platformu Carny El Degistiriyor 1

Yerli NFT Platformu Carny, Tual Holding Yöneticisi Tarafından Satın Alındı

Tual Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdal, Türkiye’nin kürate edilmiş ilk NFT platformu Carny’yi satın aldı. Ethereum tabanlı NFT platformu Carny, seçilmiş üreticilerin orijinal içeriklerinin sergilendiği bir NFT pazar yeri olarak kullanıcılarına hizmet sunuyor.

Daha öncesinde Boyner ile BforGood sergisini düzenleyen Carny, bu sergi ile Türkiye’nin ilk mağaza içi NFT sergisine de ev sahipliği yapmıştı.

Bu satın alım sonrası konuşan Carny Kurucu Ortağı Nuri Sayraç, şu ifadelere yer verdi:

“Biz Carny olarak daima geleceğin sanat ve NFT dünyasına ayak uydurmak için çalıştık. Bu kapsamda, yaptığımız işler de hep yenilikçi işler oldu. Bugüne dek Türkiye’de yaptığımız işlerle birçok ilke imza attık. Ünlü sanatçılar, markalar ve galeriler ile güzel iş birlikleri gerçekleştirdik. Bu iş birlikleriyle yaptığımız işleri topluluğa gösterme fırsatımız oldu. Şimdi ise bunun karşılığını aldığımız bir süreçteyiz. Bugün itibarıyla da birçok ülkede farklı alanlarda yatırımları bulunan ve dijital varlıklara olan ilgisiyle tanınan Sayın Mahmut Erdal, Carny markasını almış bulunuyor. Hem kendisi hem de sektör için hayırlı olmasını diliyorum” 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala