bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,237.21 2.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.20 2.20%
bnb
BNB (BNB) $ 560.58 2.78%
solana
Solana (SOL) $ 144.13 3.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513544 4.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482772 7.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156979 5.73%

Yerli Blockchain Girişimi Metatime, 11 Milyon Dolar Yatırım Aldı

yerli blockchain girisimi metatime 11 milyon dolar yatirim aldir

Son dönemde birçok şirket aldıkları yatırımlar ile çalışmalarını bir adım öteye taşıyabiliyor. Bu kez yatırım alan isimlerden biri de yerli blockchain girişimi Metatime oldu. Blockchain tabanlı akıllı uygulamalar, dijital ürünlerler ile ilgili hizmet sunan Metatime, aralarında Yıldız Tekno Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı öncülüğünde Halkbank, Türk Telekom Ventures ve Kalyon Ventures gibi yatırımcıların yatırım aldı.

Yerli Blockchain Girişimi Metatime’a Yatırım

Kripto para sektörüne gün geçtikçe daha fazla yatırım yapılmaya başlandı. Son olarak Metatime da bu isimlerden biri oldu diyebiliriz. 11 milyon dolarlık yatırım turu, Yıldız Tekno Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı liderliğinde gerçekleşti. Söz konusu yatırım turuna ayrıca Halkbank, Türk Telekom Ventures ve Kalyon Ventures yer aldı.

Metatime Kurucu Ortağı ve CEO’su Yusuf Sevim, aldıkları yatırımla en kısa sürede 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Bunun aynında Sevim, alınan yatırımın bir kısmı hisse karşılığı, bir kısmı da token arzı ile gerçekleştiğinin altını çizdi.

yerli blockchain girisimi metatime 11 milyon dolar yatirim aldie

Metatime Kurucu Ortağı ve CEO’su Yusuf Sevim, ayrıca konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

11 milyon dolarlık tohum yatırımı topladığımız ön satış sürecinde, 4 haftalık süre içinde Metatime platformuna 230 bini aşkın kullanıcı katıldı. Blokzinciri odağındaki en kapsamlı ürün ve servisleri geliştirmeye odaklanan Metatime olarak kripto para borsamızı, yerel blokzinciri ağımızı, stabil kripto para birimimizi ve MTC kripto para birimini 11 Kasım’da yayına almayı planlıyoruz. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala