bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,785.97 2.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.19 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 583.66 2.68%
solana
Solana (SOL) $ 186.77 2.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629922 2.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653483 1.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.221442 20.71%

Yeni Terra Ağı Başlangıcı Gizlice Bir Gün Ertelendi

Yeni Terra Aği Başlangici Gizlice Bir Gün Ertelendi

Kripto ve Blockchain meraklılarının son dönemde odak noktası Terra ve LUNA 2.0 olmuş durumda. Çöküş sonrası ağı iki farklı ağa ayırma planı topluluk tarafından onaylanan TerraForm Labs, proje üzerindeki çalışmalarına devam ediyor. Ancak normalde 27 Mayıs tarihinde başlaması gereken yeni ağ, detay verilmeden 28 Mayıs’a sarkıtıldı.

Yeni Terra Ağı Başlangıcı 28 Mayıs’a Ertelendi

Terra Blockchain ağı, yapılan oylama sonucu iki farklı ağa ayılma çalışmalarına başladı. Yeni ağlar Terra ve Terra Classic olarak adlandırılacak. Bununla birlikte yeni Blockchain ağında UST yer almayacak ve yeni LUNA 2.0 token’ı LUNA olarak isimlendirilmeye devam edilecek. Eski Terra Classic ağındaki LUNA‘lar ise LUNC olarak yeniden adlandırılacak.

Oylamaya sunulan zaman çizelgesinde bugün başlaması gereken ağın Terra’nın resmi Twitter adresinde paylaştığı bilgilendirmede 28 Mayıs’ta başlatılacağı açıklandı. Bu da akıllarda soru işaretlerini doğurdu. Yapılan bilgilendirmede ağda bazı değişikliklere gidildiği belirtilirken çok fazla detaya yer verilmedi:

“Bu noktaya bu kadar çabuk ulaşmak, inanılmaz kullanıcı, doğrulayıcı, geliştirici ve topluluğumuz hakkında çok şeyi kanıtlıyor. Bunu mümkün kıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala