bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

Yeni Bored Ape Yacht Club Ürünleri Tanıtıldı

yeni bored ape yacht club urunleri tanitildi

Bored Ape Yacht Club (BAYC), kulübün en son ürünlerini tanıttı. Yeni Bored Ape Yacht Club ürünleri Instagram’dan ve Twitter’dan görsel olarak paylaşıldı.

Yeni BAYC ve MAYC (Mutant Ape Yacht Club) ürünleri 28 Mart Pazartesi günü (yarın) geliyor. Çarşamba gününe kadar satışının yapılacağının duyurulduğu kapüşonlu, sınırlı sayıda üretildi.

Ayrıca yeni ürün yalnızca Ape Coin ile satın alınabilecek. Bu açıdan da bu ürünler koleksiyon için bir başlangıç olacağa benziyor.

Yeni Bored Ape Yacht Club Kapüşonlusu Heyecanla Karşılandı

Yeni kapüşonlunun fiyatı henüz açıklanmadı. BAYC, 20 saniyelik bir videoyla birlikte tweet attı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Bu, BAYC ve MAYC sahipleri için Çarşamba gecesi sona eren sınırlı süreli bir sürümdür. Yalnızca Ape Coin ile yapılan ödemeler kabul edilecek. Daha fazla detay yakında.”

Topluluk üyelerini heyecanlandıran tanıtımda ayrıntılar merakla bekleniyor. ABD’li model ve NFT Koleksiyoncusu Crystal Harris, ürünü sabırsızlıkla beklediğini yazdı.

Kulüp Instagram hesabından yaptığı paylaşımda da yalnızca çıkış tarihini bildirdi. “Made You Something” sözüyle paylaşılan görseller büyük beğeni ve etkileşim aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala