bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,763.35 5.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,102.04 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 559.74 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 10.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49959 2.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461995 4.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151919 5.60%

Yatırımcısının Yüzünü Güldüren Kripto Paralarda Bu Hafta

yatirimcisini sevindiren kripto paralarda bu hafta

Her hafta siz değerli okurlarımıza paylaştığımız üzere kripto paralar hakkındaki gelişmeler tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle yükseliş trendinde olan kripto paralar, yatırımcısına kazandırırken, diğer taraftan yaşanan bazı önemli gelişmelerden olumsuz etkilenen kriptolar da yok değil.

Haftalık listemizde haftanın yıldızı olmayı seven Bitcoin (BTC),bu hafta da en üst sıramızda yer alıyor. 9 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan Bitcoin, yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor.

Biz de 3 trilyon doları aşan kripto para piyasası ve en çok artan 5 kripto para ile karşınızdayız.

Haftanın Yıldızı Bitcoin (BTC): 69.000 Dolar Görüldü

Kripto para dünyasının şüphesiz en çok konuşulan ismi Bitcoin diyebiliriz. Hafta içine hızlı bir yüzde 5 artış ile 64.500 dolar’dan 69.000 dolara ulaşan Bitcoin, ilerleyen günlerde düzeltme yapmış olsa da, potansiyelini bir kez daha ispatlamış durumda.

Kripto dünyasında bilindiği üzere altcoin’lerin büyük bir kısmı Bitcoin’in fiyatından oldukça etkileniyor. Bu artış da altcoin’leri etkileyerek, CoinMarketCap verilerine göre kripto piyasasının 3 trilyon doları aşmasını sağladı.

Bunun ile birlikte Bitcoin’in ezeli rakibi Ethereum (ETH) ise Bitcoin’den geri kalmayarak yüzde 6 artışla 4.860 doları görmüş bulunuyor.

Livepeer LPT BTHaber.com

Livepeer (LPT): Yüzde 120 Artış

Bu ay özellikle Metaverse ve Web3.0 konusunda önemli atılımlar ile başladı. Özellikle geçtiğimiz haftalarda Metaverse tabanlı kripto paraların inanılmaz bir performans sergilediklerine şahit olduk. Bu hafta ise en çok artan kripto paramız Livepeer (LPT) oldu. Bu da Web3.0’ında en az Metaverse kadar dikkat çektiğiniz göstergesi.

2017 yılında hayata geçen Livepeer en basit anlatımıyla merkeziyetsiz bir canlı video stream ağı protokolü olarak tanımlanabilir. Açık kaynak kodlu olan Livepeer Blockchain projesi, “kullandığın kadar öde” mantığı ile çalışıyor. Otomatik ölçeklenen ağ, sosyal video hizmetleri, sansürsüz canlı içerik ve video DApp’ler için yeni bir platform olmayı hedefliyor.

Kadena KDA BTCHaber.com

Kadena (KDA): Yüzde 109 Artış

Geçtiğimiz hafta da listemizde yer alan Kadena, özellikle Meta‘nın (Facebook) Metaverse üzerine yaptığı önemli atılımlar sonrası yükselişe geçmiş durumda. Geçtiğimiz hafta da fiyatını ikiye katlayan KDA, bu haftada benzer bir istikrar ile yüzde 109’luk bir atış yakalamayı başardı. Diğer taraftan 14 günde 230 artış gösteren KDA, bir aylık performansta ise yaklaşık olarak yüzde 900 artmış durumda. Bu durumda birkaç ay önce KDA’ya yatırım yapanların şu anda oldukça mutlu olduğunu tahmin ediyoruz.

Loopring LRC BTCHaber.com

Loopring (LRC): Yüzde 105 Artış

Loopring de geçtiğimiz haftalardan aşina olduğumuz kripto paralardan. Kadena gibi Metaverse ve Web3.0 odaklı Blockchain projesinin yerel token’ı olan LRC, bu hafta da yüzde yüzü aşan bir artış yaşadı. Loopring esasında Ethereum odaklı bir ölçeklendirme, yani bir Layer-2 çözümü.

Merkezi ve Merkeziyetsiz borsaların arasında köprü görevi görmek üzerine geliştirilen Loopring, bu yüzden Web3.0 için oldukça önemli bir gri alan olarak kabul ediliyor. Diğer taraftan yatırımcılar da son iki hafta içerisinde yaklaşık olarak yüzde 400 artan LRC’den memnun gözüküyor.

IoTeX IOTX BTCHaber.com

IoTeX (IOTX): Yüzde 100 Artış

Merkeziyetsiz bir Blockchain ağı olan IoTeX, kullanıcı ve cihazlar arasında gizlilik, özgürlük ve güven ile etkileşime girmesini hedefleyen bir platform oluşturmayı hedefliyor.

Özellike haftanın başlarında 0.1 dolar seviyesinden fiyatlanan IOTX ise ağın yerek token’ı olarak işlem görüyor ve işlemlerin finansal işlemleri için kullanılıyor. Son olarak CoinMarketCap verilerine göre 0.24 dolardan işlem gören IOTX, yatırımcısını sevindirenler listemizde son sırada yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala