bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,419.26 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.95 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 613.09 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526503 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47253 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152059 0.97%

Yatırımcılar Neden Metacade’i (MCADE) Tercih Ediyor? (Sponsorlu)

yatirimcilar neden metacadei mcade tercih ediyor sponsorluttr

Önümüzdeki 12 ay boyunca yüksek getiri sağlayabilecek kripto paraları incelemeye başladı. Cardano, Ethereum’a meydan okurken ilgi çekmeye de devam ediyor. Fakat, son haftalarda kripto bloğundaki yeni bir yüz olan ve presale sırasında beklentileri aşan Metacade tarafından gölgede bırakıldı.

Cardano fiyat tahminlerine göre 2023’te neler olacak ve yatırımcılar neden Metacade’e akın ediyor?

Metacade Nedir?

Metacade, blok zinciri tabanlı yepyeni bir sanal oyun salonudur. Metaverse’de Web3 tarafından geliştirilen en kapsamlı “kazanmak için oyna” (P2E:Play-to-Earn) oyunlarını sunarken, oyun hayranları ve geliştiricilerin en iyi GameFi deneyimini sağlayabilmeleri için işbirliği yapabilecekleri gelişen bir topluluk oluşturuyor.

Oyuncular, oyunlarda ilerledikçe kripto ödülleri ile ödüllendirilirken, aynı zamanda toplulukta paylaştıkları sosyal içeriklerle de kazanç elde etme fırsatına sahipler. Örnekler arasında oyun incelemeleri yayınlamak ve oyunlarda ilerleme konusunda ipuçları paylaşmak yer alıyor. Diğer kazanç seçenekleri arasında turnuvalara katılmak ve Web3 alanında heyecan verici kariyer fırsatları yakalamak için platformun iş ilan panosunu kullanmak bulunuyor..

Metacade’in asıl hedefi, 2024’ün 4. çeyreğine kadar tamamen ademi merkezi otonom bir organizasyon yapısına geçiş yapmaktır. Geçiş sürecinin bittiği noktada platformun ve varlıklarının kontrolü tamamen topluluk üyelerine devredilecektir.

Metacade Nasıl Çalışıyor?

Metacade, platformun para akışını ve sürekli gelişimini finanse etmek için çeşitli kazanç yöntemleri kullanmaktadır. Fonlar iç kaynaklardan, kullanıcıların turnuvalara, ödül çekilişlerine ve harici kanallara girmek için yatırdıkları tokenler aracılığıyla toplanmaktadır. Bunlar arasında platformda reklâm vermek, platformun Launchpad’i aracılığıyla Metacade’de oyun yayınlamak isteyen harici şirketlere ve Web3 ve iş ilanlarını listelemeleri için GameFi şirketlerine alan satışı yapmak yer alıyor.

Bu fonlar aynı zamanda 2023’ün 3. çeyreğinde hayata geçecek olan ve GameFi inovasyonunu desteklemeyi amaçlayan Metagrants programına da yönlendiriliyor. Geliştiriciler, yeni oyunların geliştirme süreci için kripto finansmanı için başvuruda bulunabilirler. Bu başvurular topluluk üyeleri tarafından oylanır ve yalnızca üyelerin oynamak istediği oyunların hayata geçmesi sağlanır. 2024 yılının ilk çeyreğinde Metagrant destekli ilk oyunlar yayınlanmaya başlayacak.

Cardano Nedir?

Cardano, Ethereum’un sağladığı üstünlüğe bir meydan okuma olarak kurulmuş bir blok zinciri sağlayıcısıdır. Platform, Ethereum gibi “emek kanıtı” (PoW: proof-of-work) sistemlerinden daha hızlı ve daha ucuz bir şekilde faaliyet gösteren ademi merkezi bir “hisse kanıtı” (PoS: proof-of-stake) blok zinciri sunmaktadır. Buna ek olarak, Cardano kullanarak elde edilecek çevresel yararlar da vardır.

Yaygın olarak “merkezi olmayan finans” (DeFi) hizmetleri, akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan uygulamalar (dApps) için bir platform olarak kullanılan Cardano, mantıklı ve kapsamlı yaklaşımı nedeniyle övgü almaktadır. Bu durum, Cardano’nun sadık bir kullanıcı tabanı kazanmasına ve Cardano’nun fiyat tahminlerinin yükselmesine katkıda bulunmaktadır.

Stablecoin DJED de dâhil olmak üzere 2023 için planlanan yeni güncellemeler, Cardano’nun sağlam, dürüst ve güvenilir bir blok zinciri sağlayıcısı olarak itibarını artırmaya yönelik olacaktır.

Metacade (MCADE) Fiyat Tahmini

Erken dönemlerinde büyük yatırım fırsatları yakalamak, kripto piyasalarında başarıyla kâr etmenin püf noktalarından biridir. Önümüzdeki birkaç yıl içinde katlanarak büyüyecek olan GameFi sektörü ile Metacade, sağlam yol haritasından ve uzun vadeli potansiyelinden tam olarak faydalanabilmeniz için mükemmel bir pozisyona sahip.

Şimdiden binlerce kişinin 0,008 dolarlık beta presale fiyatından satın alımlar yaparak Metacade kervanına katılması ve üç hafta içinde 1,3 milyon dolar toplanmasıyla birlikte, GameFi devriminin öncüsü olmayı vadeden bu yeni projeye erkenden yatırım yapmak, maksimum getiri sağlamak için büyük önem taşıyor. Şu anki 0.01 dolarlık fiyat olması gereken değerinin altında görünüyor ve presale’in tamamlanmasının ardından DEX’lerde satışa çıktığında MCADE sınır tanımayacak. Tahminler, MCADE’in 2023’te 1 dolara, 2025’te ise 5 dolara kadar ulaşabileceğini gösteriyor.

Cardano (ADA) Fiyat Tahmini

Cardano’nun yerel coin’i ADA’nın fiyatı, bu yıl genelinde piyasalarda yaşanan sıkıntıların bir sonucu olarak Ocak 2022 başındaki fiyatına kıyasla yaklaşık %80 değer kaybederek diğer kripto para birimleriyle aynı kaderi paylaştı.

Stablecoin DJED’in piyasaya sürülmesi ve yeni akıllı sözleşme özelliği ADA’nın değerini artırabilecek olsa da, günümüz ile Aralık 2023 arasındaki herhangi bir artış, kripto piyasalarındaki genel bir yükseliş sonucunda gerçekleşecektir. Bu yıl piyasalarda erken bir yükseliş yaşanırsa Cardano’nun değeri de buna bağlı olarak artış gösterecektir. Bu gerçekleşmezse, Cardano’ya ilişkin fiyat tahminleri 2023’ün ADA için bir konsolidasyon yılı olacağı yönünde.

Yatırımcılar Neden Metacade’i (MCADE) Tercih Ediyor?

Metacade, metaverse oyun sahnesine adım attı ve şimdiden GameFi dünyasında potansiyel büyük bir oyuncu olarak kendini kanıtladı. Beta presale’i sırasında topladığı ilgi beklentileri aştı ve bir sonraki büyük kripto paranın hangisi olacağını araştıran yatırımcıların dikkatini çekti.

Bu tür bir etki Cardano’nun yaratamadığı bir şeydi. İstikrarlı ve güvenilir bir blok zinciri sağlayıcısı olarak görülen Cardano, birçok yatırımcı tarafından, Cardano’nun fiyat tahminlerinin bir sonucu olarak, piyasaların toparlanması halinde kazanç sağlayabilecekleri güvenli bir seçenek olarak görülüyor. Metacade ise presale aşamasında gerçek değerinin altında gözüküyor. Ve presale döneminin her aşamasında fiyat arttıkça elde edilecek kârlarla, MCADE borsalara girdiğinde hızla yükselebilir.

GameFi sektöründeki sürekli büyüme ve Metacade’in heyecan verici yol haritası ile birleşen bu heyecan, onu 2023’e doğru ilerleyen kripto hayranları için oldukça cazip bir yatırım fırsatı haline getiriyor.

Cardano’nun ADA tokenlerini buraya tıklayarak eToro üzerinden satın alabilirsiniz.

Metacade presale’ine buradan katılabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala