bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

Yatırımcılar Cardano, Tron ve Sandbox’a Yöneldi

yatirimcilar cardano tron ve sandboxa yoneldi

Son dönemde lider kripto para birimi Bitcoin, yatırımcı ilgisini kaybetti. Yatırımcılar, lider kripto para birimi Bitcoin yerine Cardano, Tron ve Sandbox’a yöneldi.

Yatırımcılar Farklı Alanlara Yönelmeye Başladı

Dijital varlık yatırım ürünleri, her zamanki gibi Bitcoin liderliğinde 54 milyon dolar tutarında üst üste tam dört haftadır çıkış görüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin’de çıkışlar devam ederken sekiz altcoin varlığında ise yatırım girişi söz konusu.

CoinShares verilerine göre haftalık olarak yatırımcılar Bitcoin yerine altcoinlere yöneldi. Raporda, bunun “yatırımcıların daha altcoinlere yöneldiği” belirtildi. En kayda değer girişler ise Cardano, Tron ve Sandbox’a oldu.

yatirimcilar cardano tron ve sandboxa yoneldi 2

Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) fiyatları haftalık bakışta yaklaşık yüzde 3 değer kaybı yaşadı. Nasdaq ve S&P 500 gibi geleneksel piyasa endeskleri de tıpkı Bitcoin ve Ether gibi düşüş gösterdi.

Bitcoin’de toplam 38 milyon dolarlık çıkış yaşanırken, bu rakam hafta boyunca gerçekleşen tüm çıkışların yüzde 80’ine tekabül etti. CoinShares raporunda şu ifadelere yer verildi:

Kısa Bitcoin çıkışları ile birleştiğinde, son dönemde yatırımcı faaliyetlerinin neredeyse sadece varlığa odaklandığını vurguluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala