bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,663.06 1.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,046.70 1.83%
bnb
BNB (BNB) $ 557.70 0.32%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518203 3.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48724 5.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152631 0.44%

Yatırım Şirketi Brevan Howard, Kripto Bölümüne Önemli İsmi Getirdi

yatirim sirketi brevan howard kripto bolumune onemli ismi getirdi

Yatırım şirketlerinin kriptoya ilgisi artmaya devam ediyor. Brevan Howard Digital tarafından yapılan açıklamada, kripto bölümüne önemli bir ismin dahil edildiği belirtildi.

Brevan Howard, Kevin Hu’yu İşe Aldı

Brevan Howard Digital tarafından yapılan açıklamada, kripto bölümüne eski Dragonfly genel ortağı olan Kevin Hu’nun işe alındığını belirtti. Hu, firmanın yeni açmış olduğu Abu Dabi ofisinde görev alacak ve direkt olarak Brevan Howard Digital CEO’su Gautam Sherma’ya rapor verecek.

yatirim sirketi brevan howard kripto bolumune onemli ismi getirdi 2

Kevin Hu daha önce kripto girişim fonu olan Dragonfly’da genel ortak ve likit stratejiler başkanı olarak görev aldı. Dragonfly’dan önce Hu, BlackRock’ın alternatif yatırım grubunda çalışmalar yürüttü ve 2016 yılında dijital varlıklara yönelik araştırma çalışmalarını yürüttü.

Brevan Howard Digital CEO’su Sharma konu hakkında, “Önde gelen bir kurumsal dijital varlık yatırım platformu konumumuzu güçlendirmeyi sürdürmek adına, Kevin’ın genişleyen ekibimize katılmasından dolayı büyük heyecan duyuyoruz.” dedi.

Hu, Brevan Howard Digital ekibine katılan son isim oldu. Şirket kısa bir süre önce kıdemli portföy yöneticisi olarak Robert Bogucki’yi ve baş teknoloji sorumlusu olarak Lewis Tuff’ı işe almıştı.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala