bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,775.09 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.22 0.37%
bnb
BNB (BNB) $ 556.44 1.10%
solana
Solana (SOL) $ 144.23 3.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500353 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467077 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15105 0.75%

Yatırım Bankası Cowen Cephesinden Kripto Kararı

yatirim bankasi cowen cephesinden kripto karari

Bilindiği üzere son zamanlarda Amerika Birleşik Devletleri’ndeki pek çok banka yaşanan ekonomik sorunların ardından başarısız olmuş ve kapatılmıştı. Benzer durumları yaşamak istemeyen bankalar cephesinden de daha az riskli yatırımlara yönelme hamlesi geldi. Bu noktada yatırım bankası Cowen, yeni bir karar aldı.

Cown Dijital Varlık Birimini Kapatıyor

Yatırım bankası Cowen, geçtiğimiz yıl kurmuş olduğu dijital varlık birimi girişimi olan Cowen Digital’in kapatıldığını açıkladı. Cowen tarafından müşterilere gönderilen mesajda, Cowen Digital’in artık kapatıldığı ve Cowen Digital bölümündeki çalışanların artık bu bölümde çalışmayacakları aktarıldı.

Şirket tarafından paylaşılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2021 yılının ilk aylarında gerçekleştirdiğimiz kuruluşumuzdan bu yana amacımız, dijital varlık yatırımının tüm yaşam döngüsüne hizmet edecek birinci sınıf, tam hizmetlerin sunulduğu bir platform oluşturmaktı.

Açıklamada Cowen Digital ekibi için yeni bir çatı altında böyle bir hizmet oluşturmaya çalışacağını öne sürülmüş olsa da, açıklamada bu hamlenin nasıl gerçekleştirilebileceğine dair çok az ayrıntı yer aldı. Ekip tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Bu çabayı yerine getirmeye çalışmaya devam edeceğiz, ancak bunu farklı bir yerde yapmak zorunda kalacağız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala