bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,586.30 3.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.36 1.98%
bnb
BNB (BNB) $ 598.73 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 151.75 3.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528276 3.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47503 6.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152629 5.52%

Yasin Oral: Sektör İçinde Oyun Değiştirici Bazı Projeler Var

vwe

Webrazzi Summit 2022 Girişimcilik ve Teknoloji Konferansı’nda kripto para borsası Paribu’nun CEO’su Yasin Oral sektör hakkında konuşma gerçekleştirdi. Yasin Oral konuşmasında sadece kripto para işlem şirketi olmak istemediklerini bunun yanında bir teknoloji şirketi olduklarını dile getirdi.

Kripto sektörü hakkında birçok konuya değinen Yasin Oral, şirketin ilerleyen dönemlerdeki projelerinden bahsetti.

Yasin Oral: Paribu’da Yeni Bir Versiyon İçin Çalışıyoruz

Paribu CEO’su Yasin Oral Webrazzi Summit 2022 Girişimcilik ve Teknoloji Konferansı’nda özellikle şirketin sektör hakkında yapacağı projelere değindi.

yasin oral sektor icinde oyun degistirici bazi projeler vare

Yasin Oral konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Ayı sezonlarını ben seviyorum, kendini geliştirmek için yeterli vakti buluyorsun. 1 yılı aşkın bir süredir Paribu’da yeni bir versiyon için çalışıyoruz. Sektör içinde oyun değiştirici bazı projeler var. Önümüzdeki yılın ilk yarısına muhakkak yetişecek. Yurtdışı planlarımız devam ediyor. 3 ülkede şirket kurulumumuz tamamlandı. İnsanların bu konudaki tüketim alışkanlığı azaldı. Yatırımların azaldığı yerde bizim yatırımlarımız artıyor. 2017’den beri bu şekilde devam ediyor.

Konuşmasına devam eden Yasin Oral, NFT konusuna da değindi:

Biz çok daha fazlasını yapmak için buradayız. Yavaş ilerlemesi beni mutlu ediyor. Adım adım, organik büyümesi beni rahatlatıyor. Medya NFT’leri kripto paralardan daha fazla konuştu. Bunun sebebi ise insanların oralarda ne alınıp satıldığını tam olarak anlayamaması.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala