bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,277.76 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,262.56 2.00%
bnb
BNB (BNB) $ 609.23 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 157.47 1.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.541146 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.494668 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160351 0.25%

Yargıçtan Yeni Celsius Anlaşması Kararı

yargictan yeni celsius anlasmasi karari

İflas eden kripto borç verme platformu Celsius’un iflas mahkemesinde yeni davalar görülmeye devam ediyor. Yargıç, Celsius saklama hesabı sahipleri için yeni bir anlaşma kararı aldı.

Yargıç Yeni Bir Celsius Anlaşma Kararı Onayladı

Geçtiğimi yıl iflas başvurusunda bulunan Celsius Network’ün iflas mahkemesinde davalar görülmeye devam ediliyor. Celsius’un saklama hesabı sahipleri, yeni onaylanmış bir anlaşmayı seçmeleri takdirde, saklama hesabındaki kripto paranın yüzde 72.5’ini alabilecek.

yargictan yeni celsius anlasmasi karari 2

Yargı. Martin Glenn, New York Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesinde görülen davada Celsius borçluları, teminatsız alacaklar komitesi ve bir saklama hesabı sahipleri arasında bir anlaşmayı onayladı. Bireysel saklama hesabı sahipleri, uzlaşmayı seçmeleri durumunda sunulan imkanlardan yararlanabilecek. Bu anlaşmayı onaylamaları durumunda, Celsius borçluları, anlaşmanın şartlarına göre, saklama hesabı sahipleri karşı saklama varlıklarıyla ilgili tüm dava nedenlerini çözmeyi kabul edebilecek. Martin Glenn konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Saklama hesabı sahiplerinin seçme hakkı bulunduğu için, kimse bu anlaşmayı kabul etmeye zorlanmıyor. Bence bu oldukça önemli.

Son olarak anlaşmaya göre yüzde 72.5’lik getiri zamanla gelecek ve işlem ücretlerini içermeyecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala