bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,739.08 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,047.65 2.02%
bnb
BNB (BNB) $ 558.57 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 142.20 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516137 2.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.488843 5.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15272 0.31%

Yargıç, Voyager Digital Anlaşmasını Onayladı

yargic voyager digital anlasmasini onayladi

Kısa bir süre önce iflas eden kripto borç verme platformu Voyager Digital’in varlıkları Binance’in ABD kolu olan Binance.US’a satışı onaylanmıştı. Voyager Digital varlıklarının Binance.US’a satılmasının ardından bir federal yargıç, Voyager Digital ile iflas eden kripto para borsası FTX arasında, bir FTX kuruluşunun kredi geri ödemeleri için dava açması sonrasında Voyager’in 445 milyon dolar ayıracağı bir anlaşmayı onayladı.

Yargıçtan Voyager Kararı

Bir federal yargıç, Voyager Digital ile FTX arasında bir FTX kuruluşunun kredi geri ödemeleri için dava açması sonrasında Voyager Digital’in 445 milyon dolar ayıracağı bir sözleşmeyi içeren bir şarta onay verdi. İflas eden kripto şirketleri arasındaki anlaşma, FTX ve FTX’in kardeş ticaret şirketi Alameda Research’ün varlıkları geri almasına neden olabilir.

yargic voyager digital anlasmasini onayladi 2

İflas eden kripto para borsası FTX’in aynı zamanda iflas koruması başvurusunda bulunan kardeş ticaret şirketi Alameda Research, Ocak 2023 tarihinde Voyager Digital’e 445 milyon dolarlık kredi geri ödemesi adına mahkemede dava açmıştı. Yargıç John Dorsey, kısa bir süre önce ABD Delaware Bölgesi İflas Mahkemesi’ndeki bir FTX duruşmasının günün erken saatlerinde iptal edilmesi sonrasında FTX ile Voyager arasındaki şartı onayladı. Yargıç ayrıca Godfrey & Kahn hukuk firmasında hissedar olan Katherine Stadler’ı FTX davasında ücret denetçisi olmasına da karar verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala