bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,688.33 5.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.20 3.63%
bnb
BNB (BNB) $ 559.71 2.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.91 9.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500992 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461932 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152266 5.08%

Yapı Kredi Mobil’den Kripto Para Borsalarına Para Transferi Yapılabilecek

yapi kredi mobilden kripto para borsalarina para transferi yapilabilecek

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Yapı Kredi, mobil üzerinden kripto para borsalarına para transferi gerçekleştirilebileceğini duyurdu. 

Kripto paraların Türkiye’deki artan popülerliği ve benimsenmesine paralel olarak, önde gelen işletmeler de çalışmalarını bu doğrultuda şekillendirmeyi sürdürüyor. Bunlardan biri olan Yapı Kredi, bugün bir yenilik daha duyurdu ve Yapı Kredi Mobil üzerinden BtcTurk ve Paribu gibi kripto para borsalarına IBAN veya hesap bilgisi olmaksızın 7 gün 24 saat kesintisiz para transferi yapabileceğini açıkladı. Yapı Kredi müşterileri, “Kripto Platform İşlemleri” menüsünden sadece platform ve miktar bilgisi seçimi yaparak kripto para borsaları işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Yeni teknolojileri müşterilerine sunmaya devam edeceklerini söyleyen Yapı Kredi COO’su Cahit Erdoğan konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Dijitalleşen günümüz dünyasında artık kullanıcılar diledikleri bankacılık hizmetine, diledikleri zaman ve mekanda en hızlı ve konforlu şekilde ulaşmak istiyor. Bu kapsamda müşterilerimizin bireysel ve kurumsal 800’ün üzerinde bankacılık işlemini kolaylıkla gerçekleştirebildiği Yapı Kredi dijital kanallarına bir yenilik daha ekledik. Artık kripto varlık platformlarına para transferi hizmetimizle, Türkiye’de kripto para alım-satımı yapılabilen Btcturk ve Paribu borsalarına Yapı Kredi Mobil aracılığıyla hesaptan direkt para gönderilebilmesini sağlıyoruz. Bundan sonraki süreçte de dijital bankacılık alanında örnek ve öncü  konumumuzu sürdürerek yeni teknolojileri en kullanışlı şekilde müşterilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala