bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,985.88 3.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,952.30 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 592.85 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 148.25 3.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507201 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440251 1.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149695 6.56%

Yapay zeka tokenları en düşük işlem hacmini gördü

yapay zeka tokenlari en dusuk islem hacmini gordu

Yılın ilk aylarından beri Kaiko Research tarafından kaydedilen belirgin düşüş, yapay zeka merkezli kripto para birimlerinin popülerliğinin azaldığına dair sinyaller veriyor. Özellikle son veriler, bu tür kripto paraların işlem hacminin yılın başından bu yana en düşük seviyeye indiğini gösteriyor.

Yapay Zeka Kripto Paralarında İşlem Hacmi Azalışı Yaşanıyor

Yılın başından beri takas eylemlerinde belirgin azalmaları gözler önüne seren Kaiko Research’ün raporu, yapay zeka odaklı kripto para birimlerine duyulan ilginin düşmekte olduğuna işaret ediyor.

Perşembe günü, piyasa değeri bakımından ilk altı yapay zeka merkezli kripto para biriminin – The Graph, Render, Injective, Oasis Network, SingularityNET ve Fetch.ai – işlem hacimlerinin yılın başından beri görülen en düşük seviyelere indiği bilgisi paylaşıldı. Bu durum, bu tür kripto paralara olan ilginin ciddi oranda azaldığını gösteriyor.

Yapay zeka odaklı kripto paralar, genellikle güvenlik, kullanıcı deneyimi, merkezi olmayan borsaların güçlendirilmesi veya görüntü ve metin oluşturma hizmetlerinin iyileştirilmesi gibi alanlarda yapay zeka teknolojilerini kullanan projelerle ilişkili.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala