bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,270.22 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.17 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 562.13 3.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.95 2.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51313 4.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.487631 9.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156625 5.57%

Yandex, Arama Motoru Dönüştürücüsüne Kripto Para Birimleri Ekledi

yandex arama motoru donusturucusune kripto para birimleri ekledidsfafv

Kripto para sektörü hemen hemen birçok alanda kendisini göstermeye başladı. Özellikle teknoloji alanında kripto oldukça hızlı bir şekilde gelişme kaydediyor. Çıkan son haberlere göre; Rusya’nın en büyük arama motoru Yandex, para birimi dönüştürücüsünü güncelleyerek kripto para birimleri ekledi. Widget paraların oranlarını bir dizi fiat para biriminde gösteriyor. Bununla beraber gelecekte kripto çiftlerini de tanıtmayı planlıyor.

Yandex’den Kripto Para Hamlesi

Rusya’nın önde gelen arama motoru Yandex‘in kullanıcıları, çeşitli ülkelerin ulusal para birimlerine ilişkin verilerin yanı sıra, en popüler 140’tan fazla kripto para birimi hakkındaki bilgileri görüntüleyebilir. Şirket, kripto oranlarının para birimi dönüştürücünün en son sürümüne eklendiğini duyurdu.

yandex arama motoru donusturucusune kripto para birimleri ekledifvdfv

İlgilenilen kripto değeri Rus rublesi, ABD doları, euro ve diğer itibari para birimleri cinsinden görüntülenebilir. İlerleyen dönemde daha fazla çiftin yanı sıra belirli bir kripto varlığın fiyatını başka bir kripto para biriminde görme seçeneği eklenecek. Rus arama motorunun kendi istatistiklerine göre; 2022 yılında arama sorgusu sayısına göre Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin ve solana en popüler kripto paralar oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala