bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,192.20 3.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.32 2.47%
bnb
BNB (BNB) $ 606.09 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 147.67 5.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528624 3.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474895 5.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151721 5.35%

Yakılan SHIB Miktarı, MATIC’in Piyasa Değerini Aştı

yakilan shib miktari maticin piyasa degerini asti

Geçtiğimiz yıl en iyi kripto para birimlerinin arasında ortaya çıkan Shiba Inu (SHIB), yakım haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Ağda yakılan SHIB miktarında her geçen gün artış kaydediliyor. Ancak buna rağmen SHIB’in fiyatında beklenen bir artış görülmüyor.

Shiba Inu Yakım Miktarı Artıyor

Shiba Inu ağında yakılan SHIB miktarı, MATIC’in toplam piyasa kapitalizasyonunu aştı ve Shibburn tracker‘a göre mekanizmanın uygulanmasından bu yana 4 milyar dolardan fazla token yakımı gerçekleşti. Geliştiriciler, SHIB yakım mekanizmasını, yakım arzıyla birlikte tokenin fiyatını yükseltmek için tasarladı.

yakilan shib miktari maticin piyasa degerini asti

Yakım mekanizması Shiba Inu tarafından aylar önce uygulanmaya başladı. Yakılan Shiba Inu miktarının MATIC, UNI ve Litecoin gibi kripto paraların arzından daha büyük olduğu ortaya çıktı.

Hatırlatacak olursak geçtiğimiz günlerde popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), yakım oranı son 24 saatte önemli ölçüde artış göstermişti. Shibburn’e göre, SHIB yakım oranı yüzde 230 artış göstererek, 357 milyon SHIB yakımı gerçekleşmişti.

Son olarak popüler meme kripto para birimlerinin durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında SHIB 0.00001016 dolardan işlem görüyor

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala