bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,175.19 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,139.87 3.31%
bnb
BNB (BNB) $ 603.42 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 7.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523868 4.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471582 6.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149696 7.56%

XUMM Cüzdanına FIO Protokolü Entegre Ediliyor

fio protokolu ile xrp artik okunabilir adreslere gonderilebilir

XRP tabanlı varlıklar için önde gelen bir kendi kendini saklama cüzdanı olan XUMM, kripto havalelerini kolaylaştırmak ve ilerletmek için FIO Protokolünü entegre ediyor. FIO protokolünün arkasındaki fikir, kripto ürünlerinin kullanılabilirliğini, hatırlanması kolay adresler ve alan adları ile genel kabulünü artırmak.

XUMM Cüzdanı FIO Protokolünün Yaklaşan Entegrasyonunu Duyurdu

Cüzdanlar Arası İşlerlik Vakfı (FIO) ve XUMM tarafından paylaşılan resmi ortak duyuruya göre cüzdan, FIO ekosisteminin çok önemli bir işlevi olan FIO Send‘i entegre ediyor. Böylece XRP kullanıcıları için para gönderme sürecini kolaylaşacak.

Detaylandırmak gerekirse XUMM, kullanıcıların yüksek güvenlikli bir ortamda XRP işlemleri için XRP Defter ve 3. taraf araçlarıyla etkileşime girmesine olanak tanıyan bir cüzdan olarak karşımıza çıkıyor.

Ayrıca yarım milyondan fazla XUMM kullanıcısı, XUMM’in yeni entegrasyonu ile para gönderip alabilecek. FIO Send ile kripto kullanıcıları, otomatik olarak oluşturulan adreslerini, insan tarafından okunabilen nakit etiketler ile değiştirebilecekler.

Son olarak haberin yazımı esnasında Ripple (XRP) CoinMarketCap verilerine göre; 0,7736 dolardan işlem görüyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala