bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,379.79 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,219.00 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 155.22 1.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545385 2.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.500497 3.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159717 1.48%

XRP Ledger Yerel NFT Entegrasyonuna Yakın

XRP Ledger Yerel NFT Entegrasyonuna Yakin

XRP Ledger en aktif Blockchain ağlarından birisi. Özellikle XRP’nin trafiği göz önüne alındığında oldukça aktif olarak kullanılan ağ, bir süredir yeni güncellemeler ile önemli bir entegrasyona hazırlanıyor. Kısa bir süre önce XRP Ledger geliştiricileri tarafından paylaşılan bir blog gönderisinde 1.9.1 sürümü açıklandı. Bu yeni sürüm ile birlikte ağın NFT‘leri desteklemesine olanak tanıyan XLS-20 standartı topluluğun oylamasına sunulacak.

XRP Ledger Yerel NFT Entegrasyonuna Yakın

XRP Ledger Yerel NFT Entegrasyonu için Kolları Sıvadı

XRP Ledger geliştirici ekibinin paylaştığı blog yazısına göre ekip, NFT’ler için destek getirilmesi sonrası NFT kodlarının istikrarlı, ölçeklenebilir ve performans gösterdiğinden emin olmak için kapsamlı testler gerçekleştirdi. Bu testlerin sonucunda, XRPL’nin ekstra işlem yükünü destekleyebileceği sonucuna varıldı.

Geliştiriciler XLS-20’nin etkinleştirildiğinde sunucu yazılımının performans özelliklerini ve kaynak gereksinimlerini daha iyi anlayabilmeleri için yaptıkları testlerimizin sonuçlarını önümüzdeki haftalarda paylaşmayı planladıklarını belirtti.

Eğer yönetişim tarafından bu değişiklik kabul edilirse, ağda NFT‘lerin basılmasını, aktarılmasını ve yakılmasını mümkün olacak.

Diğer taraftan XLS-20 standardı da dahil olmak üzere önerilen yeni özellik değişiklikleri için varsayılan oy “Hayır” olarak ayarlanmış durumda. Geliştirici ekip bu kararın oylama sırasında verilecek kararı almadan önce oy veren kişiye süre tanımak ve değişiklikleri daha iyi kavramasına olanak sağlamak olduğunu söylüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala