bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,332.24 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.10 3.58%
bnb
BNB (BNB) $ 606.60 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 147.30 7.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527207 4.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475237 6.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150896 7.39%

XLD Finance, GameFi ve Stablecoin’leri Destekliyor

xld finance gamefi ve stablecoinleri destekliyor 2

Kripto finans platformu XLD Finance, kullanıcıların mal ve hizmet ödemeleri için GameFi tokenlerini ve stablecoinleri desteklemeye başlayacağını açıkladı.

XLD Finance; Bengladeş, Hindistan, Endonezya gibi Asya ülkelerinden kullanıcıların ön ödemeli krediler satın almalarını sağlayan XSpend, isimli bir proje başlattı. Bundan böyle kullanıcılar GameFi tokenlerini ve stablecoinleri kullanarak harcama yapabilecek. XLD yetkililerinin ifadelerine göre; bu özellik 2022 yılına kadar küresel kullanıma açılacak.

xld finance gamefi ve stablecoinleri destekliyor

XSpendile alakalı yapılan bir basın açıkalamasına göre; harcamalar Metamask ve Ronin dahil olmak üzere Web3.0 cüzdanlarıyla entegre edilecek. Proje kapsamında stablecoin olarak şu an USDT, USDC, DAI ve SLP ile işlemler desteklenecek. Kullanıcılar bu kripto varlıkları Filipinler’de Globe ve AirAsia, Bangladeş ve Hindistan’da Airtel ve Endonezya’da Indosat dahil olmak üzere 350’den fazla şirkete ödeme yapmak için kullanabilecek.

XLD Finance CEO’su GameFi ve Stablecoin Desteği ile ilgili Konuştu

XLD Finance kullanıcılarının GameFi tokenlerini ve bazı stablecoinler ile ön ödemeli krediler satın almasına yönelik “XSpend” isimli bir hizmet başlattı. Şirketin CEO’su Ian Estrada, XSpend ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

İhtiyaçlar için kripto harcamayı kolaylaştırarak, oyundan kazanılan kullanıcıların ve akademisyenlerin hayatlarına yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz. Proje kapsamında kullanıcılarımız, Metamask ve Ronin cüzdanları aracılığıyla faturalarını üç dakikadan daha kısa sürede ödemek için stablecoin’lerini veya SLP’lerini kullanabilecek.

Ayrıca şirket yetkilileri, şirketin uzun vadeli planları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamaya göre şirket, kendi stablecoini ve gözetimsiz DeFi cüzdanını geliştirmeyi planlıyor. Bunun yanında şirket şu anda, kripto varlık cüzdanlarından, banka hesaplarına daha kolay transfer etmeyi amaçlayan “XMoney” cüzdanı üzerinde çalışıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala