bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,859.99 2.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,576.62 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 586.06 0.32%
solana
Solana (SOL) $ 189.17 2.42%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624786 1.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.650457 0.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223379 10.07%

Wyre, Para Çekme İşlemlerini Yüzde 90 İle Sınırlandırıyor

wyre para cekme islemlerini yuzde 90 ile sinirlandiriyor

Kripto ödeme şirketi Wyre, zorlu kripto kışı döneminde müşterilerinin canını sıkacak yeni bir karar aldı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, müşterilerin şu anda her bir hesapta tutulan varlıkların tamamını çekme işlemlerini kısıtladı.

Wyre, Müşterilerinin Varlıklarını Çekmeye Sınırlama Getirdi

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşlerden etkilenen Wyre, müşterilerinin şu anda hesaplarında bulunan varlıkların en çok yüzde 90’ını çekebileceğini açıkladı. Şirket tarafından yapılan Twitter açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Wyre olarak müşterilerimizin para çekme politikasını güncelliyoruz. Yeni güncelleme ile birlikte müşterilerimiz paralarını çekmeye devam edebilecek olsa da, hesaplarda yer alan varlıkların en fazla yüzde 90’ı çekilebilecek. Bu yeni kural, Wyre hizmetlerini kullanan tüm kullanıcılar için geçerlidir. Bu sınırı aşan istekler reddedilecektir.

Şirket açıklamasında bu hamlesinin nedeninin de açıkladı. Şirketin açıklamasında göre, müşterilerin çekebilecekleri miktarı sınırlamak, firmanın gelecekteki olası mali sorunları atlatmak için daha iyi bir konumda bulunmayı kolaylaştıracak.

wyre para cekme islemlerini yuzde 90 ile sinirlandiriyor 2

Son olarak kısa bir süre önce Wyre, maliyetlerini düşürmek için 75 çalışanını işten çıkarmış ve küçülmeye gittiğini açıklamıştı. Konu hakkında açıklama yapan şirket, bu işten çıkarmalarının şirketin operasyonlarını sonlandıracağı anlamına gelmediğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala