bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,860.99 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.67 1.60%
bnb
BNB (BNB) $ 582.44 1.62%
solana
Solana (SOL) $ 188.53 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629099 2.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.6521 0.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216844 16.95%

WOO Network (WOO) Nedir?

woo network

WOO Network, alım satım yapanları, borsaları, kurumları ve DeFi platformlarını birbirine bağlayan derin bir likidite ağıdır. Merkeziyetsiz bir borsa oluşturmak için kurumları ve tüccarları birbirine bağlamaktadır. 2019 yılında Kronos Research tarafından kurulmuştur. Kronos Research kurucu ortakları Jack Tan ve Mark Pimentel’dir.

Platformun yerel token’ı WOO coin’dir. Platformun amacı; WOO X adındaki platformu sayesinde, bireysel ve kurumsal yatırımcılara piyasadaki en iyi likidite işlemlerini sunmaktır. Yatırımcılara sıfır veya en düşük maliyetli ücret yapısında üstün emir yürütme sağlayan dünyanın en likit kripto borsalarından biridir. Platformun bu özellikleri en büyük avantajlarındandır.

woo

WOO Network, derin likidite ile birlikte sıfır ücret sunan tek platform olarak benzersiz bir yapıdadır. Proje, bir çok işbirlikleri yaparak sektörde konumunu gün geçtikçe güçlendirmektedir. Her projede olduğu gibi WOO Network projesinin de bazı avantaj ve dezavantajları şu şekildedir:

  • Kullanıcılar bu kripto para birimi ile sıfır ücret karşılığında WOO Network platformunda işlem yapma avantajına sahip olur.
  • Mobil uygulaması sayesinde hareket halindeyken bile aktif pozisyonları izlemeyebilme imkanı sunulur.
  • WOO Coin spot ve vadeli işlemlerde teminat olarak kullanılmaktadır.
  • Kullanıcılar artırılmış ticaret oranı limitleri ve ücret indirimleri almak amacıyla WOO Coin stake etme imkanına sahiptir.
  • Platform, hızlı ve kolay işlem yapabilmek için sezgisel arayüze sahiptir.
  • Kullanıcılar için gelişmiş spot ve marj entegre emir formları bulunur.
  • WOO X, tüm yatırımcı gruplarına rakipleri arasında sınıfının en iyi likidite sağlayan ücretsiz bir ticaret platformu sunmaktadır.
  • Kullanıcılar, anlık kripto para birimlerinin fiyatları, portföy değeri ve çizelgelerini görünteyebilme fırsatına sahiptirler.
  • Kullanıcıların risk yönetimi için teminat cüzdanları sunulur.
  • Tüm kullanıcılarına düşük ücretlerle rekabetçi piyasa şartları sağlamaktadır.

WOO Coin’in fiyatları yüksek volatiliteye sahiptir. Sık sık fiyatında ani yükseliş veya düşüşler yaşanabilmektedir. Bu da WOO Network’ün dezavantajı olarak söylenebilir.

Woo coin, önemli ve merkez gibi sayılabilecek kripto para borsalarında listelenme görmektedir. Bunlar; Bitmart, Bilaxy, Uniswap, Gate.io, MXC ve DODO’ dur.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala