bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,270.22 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.17 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 562.13 3.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.95 2.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51313 4.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.487631 9.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156625 5.57%

WOO Network Nasıl “0 Komisyon Ücreti” Sağlıyor?

WOO Network Nasil 0 Komisyon Ücreti Sağliyor

WOO Network, trader’lara, borsalara, kurumlara ve DeFi platformlarına geniş hacimli likiditeye kolay erişim imkânını “0 komisyon” fırsatı ile sağlayan derin bir likidite ağı olarak karşımıza çıkıyor. WOO Network, küresel borsalarda günde 5 milyar doların üzerinde işlem hacmi sağlayan, kripto para piyasasındaki en büyük firmalardan biri olan Kronos Research tarafından 2019 yılında kurulmuştur. Kurucuları ise Jack Tan ve Mark Pimentel.

WOO Network çatısı altında;

  • “0 komisyon” ücreti ve derin likidite ile spot, türev piyasalarında trade yapabileceğiniz kripto para borsası WOO X,
  • Doğrudan Türk Lirası yatırıp çekebileceğiniz, sunucuları Türkiye’de bulunan kripto para borsası WOOTR ;
  • WOO X ve WOOTR’nin kendine ait token’ı olan WOO Token, 
  • Merkeziyetsiz finans protokolü WOOFİ ve merkeziyetsiz yönetişim organı WOO DAO 

bulunuyor.

WOO X ve WOOTR yüksek frekanslı trade (HFT) şirketi Kronos Research tarafından inkübe edilmiş kripto para alım/satım platformu olarak da tanımlanabilir.

WOO Network, Kronos Research ile Payment for Order Flow (İşlem Akış Modeli) iş modeli ile çalışır. Kronos Research piyasa yapıcı olarak kripto para piyasasındaki günlük işlem hacminin büyük bir kısmını gerçekleştirmektedir. Kronos Research’e piyasa yapıcılığı işlemlerini gerçekleştirebilmek için gerekli likiditeyi WOO Network sağlar. Kronos Research piyasa yapıcılığından elde ettiği gelirin bir kısmını, WOO Network’e “gelir paylaşımı” olarak aktarır. Kronos Research’e sağladığı likidite ile ana gelirini elde eden WOO Network, sahip olduğu WOO X ve WOOTR borsalarında kullanıcılarına 0 komisyonla alım/satım işlemi yapma imkanı sunuyor. 

WOO Network Nasıl “0 Komisyon Ücreti” Sağlıyor?

WOOTR kullanıcıları 1800 WOO Token’ı “WOO Kilitleme” ekranı üzerinde kilitleyerek, WOO X kullanıcıları ise 1800 WOO Token stake ederek tüm işlem çiftlerinde piyasa yapıcı ve piyasa alıcı emirlerde “0 komisyon ücreti” ile alım satım işlemi gerçekleştirebilirler. 1800’den daha fazla WOO Token’ın kilitlenmesi veya stake edilmesi durumunda ise alıcı işlemlerde negatif komisyon ücreti dahi uygulanabilmektedir. WOOTR kilitleme programı ve komisyon oranları:

WOO Network Nasıl “0 Komisyon Ücreti” Sağlıyor?

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala