bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,828.91 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,241.19 0.86%
bnb
BNB (BNB) $ 612.08 2.03%
solana
Solana (SOL) $ 159.63 2.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553356 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507186 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162367 0.66%

WonderFi, Coinberry’yi Resmi Olarak Satın Aldı

WonderFi Coinberryyi Resmi Olarak Satin Aldi

Kripto para piyasalarındaki gerileme, kripto sektöründeki gelişim için geçerli değil. Her ne kadar bazı borsalar küçülmeye gitse de diğer birçok şirket işe alım yapmaya devam ediyor. Diğer taraftan şirketlerin satın alımları da tüm hızıyla sürüyor. Son olarak kısa bir süre önce sizlerle paylaştığımız WonderFi‘ın Coinberry’yi satın alma planları nihayet gerçek oldu.

WonderFi Coinberryyi Resmi Olarak Satin Aldi 2

WonderFi, Coinberry’yi Bünyesine Kattı

Kripto pazarı WonderFi geçtiğimiz hafta Toronto Menkul Kıymetler Borsası’ndan onay almasının ardından, Pazartesi günü Kanadalı kripto ticaret platformu Coinberry‘yi 30 milyon dolarlık satın alma işlemini tamamladı. WonderFi’a göre anlaşma, Kanada Rekabet Bürosu, Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu ve diğer eyalet düzenleyici kurulları tarafından da onaylandı.

WonderFi, sektördeki sarsıntı devam ederken başka kripto şirketlerini de satın almaya da açık olduklarını söyledi.

WonderFi, merkezi finans, merkeziyetsiz finans (DeFi) ve oyna-kazan oyun ve NFT işlerini tek bir çatı altında toplamayı hedefliyor. Kanadalı bir işadamı ve tanınmış bir yatırımcı olan Kevin O’Leary’nin de WonderFi’de stratejik bir yatırımcıları arasında olduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala