bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,993.15 0.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 559.23 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 143.17 2.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504053 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469035 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152147 0.74%

WisdomTree, Avrupa’da SOL, ADA ve DOT ETP’lerini Başlattı

wisdomtree avrupada sol ada ve dot etplerini baslatti

Kripto para birimlerinin birçok alanda kullanılmaya başlaması ile beraber birçok şirket bu alandaki çalışmalarını hız kazandırmış durumda. Bu kez bir hamle de yatırım şirketi WisdomTree‘den geldi. WisdomTree Avrupa pazarında kripto borsasında işlem gören ürünlerin (ETP) başka bir bölümünü piyasaya sürdü.

WisdomTree, Yeni ETP’leri İsviçre borsası SIX ve Börse Xetra’da Listeledi

Yapılan basın açıklamasına göre, yatırım şirketi WisdomTree bugün İsviçre borsası SIX, Börse Xetra’da Solana (SOL), Cardano (ADA) ve Polkadot’u (DOT) kapsayan yeni ETP‘ler listeledi. Ayrıca belirtmek gerekirse yatırım şirketi söz konusu ETP’leri Paris ve Amsterdam’daki Euronext borsalarında da bu ay sonunda ekleyecek.

wisdomtree avrupada sol ada ve dot etplerini baslatti

Hatırlatmak gerekirse ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), WisdomTree’nin Bitcoin ETF başvurusunu riskli bularak onaylamadığını açıkladı. SEC raporunda, yatırımcıları “sahtekar” ve “manipülatif” eylemlerden korumak için reddetmenin gerekli olduğunu açıklamıştı.

Bunun yanında WisdomTree, VanEck ve 21Shares gibi diğer yayıncıların tümü, Avrupa’da Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi kripto ETP’leri piyasaya sürmüştü.

Son olarak WisdomTree Avrupa Dijital Varlıklar Başkanı Jason Guthrie yaptığı açıklamada, “Yaklaşımımızın önemli bir bileşeni, kurumsal yatırımcılarda yankı uyandıracak stratejiler başlatmak” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala