bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,000.15 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.42 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 608.24 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523228 4.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472443 6.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150214 6.90%

Winklevoss İkizleri, Gemini Davası için Mahkemeye Başvurdu

winklevoss ikizleri gemini davasi icin mahkemeye basvurduef

Tyler ve Cameron Winklevoss tarafından yönetilen bir borsa, ABD’li bir yargıçtan, yüzbinlerce yatırımcıya yüksek faiz oranları vaat eden bir programda yasa dışı bir şekilde kayıt dışı menkul kıymetler sattığı iddiasıyla Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na açılan davayı reddetmesini istedi.

Winklevoss İkizleri Gemini Earn ile ilgili SEC Davasının Reddedilmesini İstiyor

Winklevoss kardeşler Gemini Earn ile ilgili SEC davasında ABD’li bir yargıçtan davayı reddetmesini talep etti. Gemini Earn programı, yüzbinlerce yatırımcıya yüksek faiz oranları vaat eden bir yasa dışı bir şekilde kayıt dışı menkul kıymetler sattığı iddiasıyla Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na açılan davayı reddetmesini istedi.

winklevoss ikizleri gemini davasi icin mahkemeye basvurdufbdsbg

Gemini Trust Co’nun talebi, SEC’in borsaya ve Digital Currency Group’un bir birimi olan kripto para ödünç veren Genesis Global Capital’e karşı 12 Ocak’ta açtığı hukuk davasına cevaben Manhattan federal mahkemesine sunuldu.

Düzenleyiciye göre program, Gemini ve Genesis’in milyarlarca dolarlık kripto varlık toplamasına izin verdi.SEC, Genesis’in yaklaşık 340.000 Gemini Earn müşterisinden 900 milyon dolarlık varlığa sahip olduğunu söyledi. Gemini ve Genesis, düzenleyici tarafından yatırımcıları korumaya yönelik ifşa gerekliliklerini atlamakla suçlandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala