bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,397.79 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,263.54 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 615.17 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 157.69 1.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545625 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496277 3.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161435 1.53%

Whitepay, Ukrayna’da Teknoloji Mağazalarında Kripto Ödemelerini Başlattı

kripto para ile odeme yapma islemi yasaklandi SDN Kapak

Kripto para birimleri hemen hemen birçok alanda ödeme yöntemi olarak kullanılmaya başladı. Kripto para borsası Whitebit’in ekosisteminin bir parçası olarak faaliyet gösteren platformlardan biri olan Whitepay, büyük Ukraynalı teknoloji mağazalarının sunduğu ürünler için kripto para birimi ödemelerini başlattı.

Whitepay, Ukrayna’da Kripto Para Ödemelerini Başlattı

Ukrayna merkezli kripto para borsası Whitebit tarafından kurulan ödeme işlemcisi Whitepay, ülkenin en büyük teknoloji mağazalarında kripto ödemelerini başlattığını duyurdu. Böylece Ukraynalılar, Whitepay tarafından sağlanan hizmet sayesinde teknoloji mağazalarında kripto para birimleriyle alışveriş yapabilecekler.

whitepay ukraynada teknoloji magazalarinda kripto odemelerini baslatti

Ukraynalı kripto sahipleri, çevrimiçi mağazalardaki uygun formlar aracılığıyla veya Whitepay tarafından kurulan özel satış noktası (POS) terminalleri aracılığıyla fiziksel konumlarda dijital varlıklarla ödeme yapabilecekler. Ödeme işlemcisi sistemin bakımını yapacak ve müşteri desteği sağlayacak.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Ukrayna, yapılan kripto bağışları ile yaptığı harcamaları detaylandıran yeni bir rapor yayımladı. Raporda yapılan kripto bağışlarla ölümcül olmayan savunma ekipmanlarının satın alındığını açıkladı

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala