bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,063.16 0.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.33 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 560.39 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 0.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515149 3.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496481 7.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155457 1.21%

WhatsApp ile Para Gönderme ve Alma Dönemi!

Melis Hazal Karagöz ile Kripto Bülten’de bu hafta; Google’ın 2021 arama trend verilerini açıklaması, Fenerbahçe ve Floki Inu anlaşması, Maradona’nın NFT koleksiyonunun piyasaya sürmesi, VISA’dan kripto varlık danışmanlığı ve bunun gibi birçok konudan bahsedildi.

Nelerden Bahsedildi?

Kripto para konusunda önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu kez popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kripto para konusunda bir adım attı. Meta’nın altındaki bulunan platform; İlk etapta ABD’deki sınırlı sayıda kişinin kripto para birimi kullanarak, bir sohbet içinden para gönderip almasını sağlayan yeni bir pilot uygulama başlattı.

-Ödeme devi Visa, müşterininin sektörle başa çıkmasına yardımcı olmak kripto para odaklı yeni danışma birimini kuruyor. Bu Hamle kripto varlıklar, stablecoinler ve NFT’ler ile nasıl işlem yapılacağına dair rehberlik için artan kurumsal talebin önemli ölçüde arttığı bir dönemde geldi.

-EX Sports, efsanevi futbolcu Diego Armando Maradona’nın 10 hatırasından oluşan, Maradona NFT koleksiyonunu piyasaya süreceğini duyurdu. NFT koleksiyonunda Maradona’nın yıpranmış bir Napoli forması, Napoli ve Spartak Moskova arasındaki bir maçta kullanılan bir top ve Puma markalı kaptan kol bandı bulunuyor.

-Shiba Inu’nun  sıkı rakibi olan Floki Inu, ortaklıklarını artırmaya devam ediyor. Daha önce Rus futbol takımı Spartak Moskova ile ortaklığını duyuran Floki Inu için haber bu kez Türkiye’den geldi. Fenerbahçe spor kulübü ile Floki Inu arasında bir sponsorluk anlaşması imzalandı.

-Google, 2021 arama trend verilerini açıkladı. Dünyanın en çok aranan haberlerinin yer aldığı Google Trendler listesine göre haber kategorisinde; ‘Dogecoin’ ve ‘Ethereum Fiyatı’ ilk on arasında yerini aldı. Öyle ki Dogecoin, dünya genelinde haber kategorisinde en çok aranan dördüncü terim olurken, Ethereum onuncu sırada yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala