bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Weibo, NFT Pazaryerini Başlattı

weibo nft pazaryerini baslatti

NFT sektörünün hızla gelişmesi ile beraber bu alandaki çalışmalar da her geçen gün artıyor. Bu kez bir NFT hamlesi de günlük 249 milyon aktif kullanıcısıyla Twitter’ın Çin eşdeğeri olarak bilinen bir sosyal medya platformu olan Weibo’dan geldi. Weibo kullanıcıların orijinal gönderilerini NFT‘lere dönüştürmelerine ve satmalarına sağlayacak, NFT pazaryeri TopHolder‘ı başlattığını duyurdu.

Sosyal Medya Platformu Weibo’dan NFT Pazaryeri

Çin’in sosyal medya platformu Weibo‘nun başlattığı pazaryeri TopHolder’da kullanıcıların NFT‘leri basmaya ve satmaya katılmadan önce dahili bir KYC doğrulama sürecinden geçmeleri gerekiyor.

weibo nft pazaryerini baslatti

Söz konusu olan NFT‘lerinin diğer kullanıcılardan çalındığı tespit edilirse, katılımcılar cezaya tabi tutulacak. Ancak pazaryerinden bir temsilci, ihlalcilerin nasıl ele alınacağına dair bir kamu kararı olmadığını söyledi. 

Pazaryeri ayrıca, kullanıcıların varlıkları çevirmesini yasaklıyor. Bunun yanında sadece 180 günlük bir bekletme süresi tamamlandıktan sonra ücretsiz transferlere izin veriyor.

Çinli teknoloji devleri, Alibaba’nın blok zinciri yan kuruluşu AntChain’in platformuna 180 günlük bir transfer kilidi uygulamasıyla NFT pazaryerindeki spekülasyonları ortadan kaldırma sözü verirken, Tencent’in ikincil transferlere yönelik kapsamlı bir yasağı mevcut.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala