bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,253.82 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.97 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 615.70 4.87%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628244 0.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655002 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216427 1.08%

Web3 Oyun Şirketi Planetarium Labs, Animoca Brands’den Yatırım Aldı

oyun sektoru getty 1859699

Kripto para, Blockchain ve Web3 teknolojisinin her geçen gün gelişme kaydetmesiyle, birçok şirket bu alandaki çalışmalarını genişletmek adına finansman turlarından gelir elde etmeye başladı. Son olarak Singapur merkezli bir Web3 oyun teknolojisi şirketi olan Planetarium Labs, Animoca Brands liderliğindeki A Serisi finansman turunda 32 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı.

Planetarium Labs, Ekibini Genişletmek için Yatırım Aldı

Web3 oyun şirketi Planetarium Labs, Animoca Brands liderliğindeki A Serisi finansmanda 32 milyon dolar topladığını duyurdu. Turdaki diğer yatırımcılar arasında Koreli teknoloji devi Kakao’nun yatırım kolu olan Krust Universe; Güney Koreli bir video oyunu geliştiricisi olan WeMade ve Samsung yer alıyor.

web3 oyun sirketi planetarium labs animoca brandsden yatirim aldid

Planetarium Labs’ın CEO’su Kijun Seo finansman turu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Oyunlara yalnızca kazan-kazan veya NFT öğeleri eklemek yerine, topluluk odaklı içeriği yeniden tasarlıyor ve stüdyoların oyuncuları ve yatırımcılarıyla derinden etkileşim kurmaları için güçlü araçlar sağlıyoruz.

Seo, Ubisoft ve Binance Labs gibi şirketler tarafından desteklenen çevrimiçi bir rol yapma oyunu olan Nine Chronicles’a Planetarium Labs tarafından hizmet verildiğini ve yayınlandığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala