bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,153.72 0.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,260.17 2.36%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 157.51 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.540335 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.494975 2.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160584 1.39%

Web3 Ödeme Bankacılık Platformu Arf’a Bir Yatırım Daha

Web3 Odeme Bankacilik Platformu Arfa Bir Yatirim Daha

Web3, günümüzde şirketler için kilit bir tanım hâline geldi. Geleceği, gelişimi, teknolojiyi ve verimliliği tek kelimede anlatmaya başlayan Web3, şirketlerin de odak noktası olmuş durumda. Öyle ki son dönemde birçok Web3 tabanlı şirketin yüksek miktarda yatırımlar aldığını veya satın alındığını görüyoruz. Son olarak bir yatırım da Web3 tabanlı, para hizmetleri için sınır ötesi uzlaşma bankacılı platformu Arf‘a geldi. Platform 13 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.

Web3 Odeme Bankacilik Platformu Arfa Bir Yatirim Daha

Web3 Ödeme Bankacılık Platformu Arf 13 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Arf, sınır ötesi ödeme sektöründe, yoğun iş modelini ortadan kaldırmayı hedefleyen bir uluslararası ödeme platformu olarak karşımıza çıkıyor. Proje, Circle, Stellar ve Visa gibi önemli isimler ile stratejik ortaklık yürütüyor. Bu ortaklık anlaşmaları ile ön ödemesiz 10 kata kadar büyüme iddiasında olan şirket, son olarak bir yatırım daha aldı.

Daha öncesinde de benzer yatırımlar alan şirket, son olarak aralarında Coinbase, Solana, FTX ve Kabbage yatırımcıları da dahil olduğu önemli yatırımcılardan 13 milyon dolarlık öz kaynak fonu topladı.

Arf’in kurucu ortağı ve CEO’su Ali Erhat Nalbant konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Önde gelen Web3 ve kurumsal finans yatırımcılarının vizyonumuzu desteklediğini ve bizimle güçlerini birleştirdiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. Arf’ın teknolojisi, sınır ötesi ödeme devriminin tam merkezinde konumlanıyor. Aldığımız yatırım Arf’ın sektörde kilitli durumda bulunan trilyon dolarlık işletme sermayesini açığa çıkarmasına ve büyümesine yardımcı olacak” 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala