bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,355.97 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.22 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 550.20 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 140.30 2.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49989 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466329 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153777 3.65%

Web3 Altyapı Girişimi Coinshift, 15 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

web3 altyapi girisimi coinshift 15 milyon dolarlik yatirim aldi12

Kripto para piyasasının gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki yatırımlar da artış göstermeye başladı. Birçok şirket yapılan finansman turlarında önemli gelirler elde ediyor. Bu kez merkezi olmayan özerk kuruluşlar (DAO) ve Web3 firmaları için hazine yönetimi araçları sağlayan Hintli bir kripto girişimi olan Coinshift, yeni Blockchain ağlarına genişlemeyi planlarken A Serisi finansman turunda 15 milyon dolarlık yatırım aldı.

Coinshift Aldığı Yatırım ile Ethereum ve Polygon Ağlarınına Genişlemeyi Planlıyor

Kripto girişimi olan Coinshift, A Serisi finansman turunda 15 milyon dolarlık yatırım aldı. Coinshift, finansman turunda elde ettiği gelir ile beraber platformunu Ethereum ve Polygon ağlarının ötesine genişletmeyi planlıyor. 

web3 altyapi girisimi coinshift 15 milyon dolarlik yatirim aldii

The Block’un haberine göre; Coinshift, Tiger Global’in Sequoia Capital India, Alameda Ventures, Spartan Group, Ethereal Ventures, Polygon Studios ve diğerlerinin katılımıyla tura öncülük ettiğini söyledi. Ayrıca yatırımcılar arasında Product Hunt ve Weekend Fund’ın kurucusu Ryan Hoover, OpenSea operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Shiva Rajaraman ve FalconX’in kurucusu Prabhakar Reddy yer aldı.

Coinshift CEO’su Tarun Gupta konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Mevcut V1 platformumuz ödemelere daha fazla odaklanıyor. Şimdi çok zincirli bir hazine altyapısı oluşturuyoruz ve bu, ilk günden itibaren yedi zincirde kullanılabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala