bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,753.89 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,246.39 1.74%
bnb
BNB (BNB) $ 605.34 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 157.59 1.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54841 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502934 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161892 2.13%

Web Summit 2022 Lizbon, İkinci Gününde Yaşananlar

web summit 2022 lizbon ikinci gununde yasananlar

Dünyanın en büyük teknoloji kongrelerinden birisi olan Web Summit’in ikinci gününü geride bıraktık. BTCHaber olarak yerinden takip ettiğimiz Web Summit 2022 Lizbon’un ikinci gününde yine önemli konuşmacılar önemli konulara değindi.

Web Summit 2022 3. Gününde Olanlar

Portekiz’in başkenti Lizbon’da düzenlenen Web Summit 2022’nin ikinci günü sona erdi. Etkinliğin ikinci gününde Blockchain teknolojileri ve web3 odaklı konuşmalar oldu. Apple ve Microsoft’un önde gelen yöneticilerinin katıldığı etkinlikte, şirketlerin henüz yeni yeni gelişme aşamasında olan web3’ün şirketler tarafından da yakından takip edildiği belirtildi.

web summit 2022 lizbon ikinci gununde yasananlar 2

İnternetin yeni dönemi olarak nitelendirilen web3 ile birlikte hayatımıza giren oyun şirketlerinin karşılaştıkları zorluklar hakkında William Quigley şu ifadeleri kullandı:

Bu gerçekten ilken bir oyun ancak ödül olarak oyuncular bir token alacak. Belirteç daha sonrasında DEX’ye ya da merkezi bir borsada işlem görebilecek. Sorun şu ki, tüm iş modeli bu belirtecin enflasyonu etrafında. Bu nedenle oyuncu sayısının artmasıyla birlikte daha fazla token satışı satılıyor. Bu durum bence işe yarayan bir yöntem değil.

Etkinlikte ayrıca Socios CEO’su Alex Dreyfus ve Juventus’un sevilen oyuncularından Alessandro Del Piero’da konuştu. NFT sporları ve taraftar katılımının yanı sıra oylama belirteçlerinin faydası hakkında konuşmalar gerçekleştirildi.

Web Summit 2022 ikinci gününde ayrıca Mercedes Formula 1 takım patronu ve CEO’su Torger Christian “Toto” Wolff, TeamViewer CEO’su Oliver Steil’de söz aldı. Toto Wolf son dönemde Formula 1’de artan kripto yatırımlarından tüm takımlar olarak memnun olduklarını belirtirken, takımların kendi NFT koleksiyonlarıyla da taraftarlarıyla iyi bir etkileşim içine girdiklerini belirtti

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala