bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,572.03 4.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,091.13 5.24%
bnb
BNB (BNB) $ 606.61 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 8.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516764 5.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463724 6.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147908 8.22%

Waves’in Kurucusu USDN Konusunda Hala Umutlu

Wavesin Kurucusu USDN Konusunda Hala Umutlu

Kripto para piyasalarında son dönemde en önemli konulardan biri de şüphesiz stablecoin’ler. Özellikle Terra’nın yaşadığı USTC krizi sonrası diğer birçok stablecoin’de kritik dalgalanmalar yaşandı. Bu dalgalardan biri de USDN‘i vurdu. Ancak Waves’in kurucusu Sasha Ivanov, USDN’i yeniden peg’e ulaştırmak için planı olduğunu açıkladı.

Waves’in Kurucusu USDN’i Yeniden Peg’lemek içi Planı Olduğunu Söyledi

USDN, Waves’in yerel token’ı olan WAVES tarafından desteklenen algoritmik bir stablecoin olarak karşımıza çıkıyor. Waves’in kurucusu Sasha Ivanov, Waves ekosisteminin algoritmik, dolara sabitli kripto para birimi USDN’yi yeniden istikrara kavuşturmak için bir plan üzerinde çalıştıklarını belirtti. Ek olarak yeni bir de stablecoin sözü verdi.

USDN, Güney Kore Dijital Varlık Borsa Birliği’nin WAVES’i “Yatırım Uyarısı” listesinde etiketlemesinin ardından geçtiğimiz hafta oldukça büyük bir değer kaybetmişti. CoinGecko verilerine göre, stablecoin bugün erken saatlerde 0.53 dolara kadar düştü.

Güncel fiyat ise şu şekilde:


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala