bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,913.12 2.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.11 1.66%
bnb
BNB (BNB) $ 557.80 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 142.37 1.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518754 3.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481814 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152726 0.43%

Warner Music, The Sandbox’ta Metaverse Konserleri Planlıyor

warner music the sandboxta metaverse konserleri planliyor 1

Artan popülaritesi sebebiyle metaverse hızla hayatımızın bir parçası olmayı sürdürüyor. Öyle ki konserler de metaverse dünyasına taşınıyor. Bu alanda çalışmalarını hızlandıran Warner Music, The Sandbox içinde bir metaverse konser salonu ve eğlence parkı açmayı planlıyor.

Şirket gelecek metaverse planları için Ethereum tabanlı metaverse projesi The SandBox ile işbirliğini duyurdu.

warner music the sandboxta metaverse konserleri planliyor

Warner Music ile The SandBox’ta Metaverse Konseri

Ünlü plak şirketi Warner Music, müzik, eğlence ve sanatçılarının konserleri için kullanılmak adına metaverse projesi The SandBox üzerinde bir arsayı yeniden inşa edecek. Diğer taraftan Warner, The Sandbox’ta hangi sanatçıların performans göstereceğini veya görüneceğini açıklamadı. Ancak şirket Atlantic, Elektra, Warner Records ve Parlophone dahil olmak üzere, Ed Sheeran, Lizzo, Meek Mill, Weezer ve Red Hot Chili Peppers gibi çeşitli birçok imzalı sanatçıya sahip durumda.

Diğer taraftan bu tarz etkinlikler The SandBox için yeni bir şey değil. Hatırlarsanız ünlü şarkıcı Snoop Dogg, The Walking Dead, Adidas ve Atari gibi ünlü firmalar şirkette etkinlikler düzenlemiş ve arsa satın almışlardı.

Warner Music Group’un Dijital Sorumlusu ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Oana Ruxandra, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Burada çok fazla fırsat var. Sanatçılar, özel avantajlara veya deneyimlere erişim dahil olmak üzere, NFT koleksiyonlarını The Sandbox aracılığıyla satabilir. “

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala